Vil du opleve verden med dine kollegaer, kunder eller leverandører?

Når bestyrelsesmødet trænger til nye rammer …

Når produktlanceringer skal løftes til nye højder …

Når samarbejder eller netværk skal etableres eller styrkes …

Når personalet skal plejes, ny viden skal tilegnes eller resultater og jubilæer skal fejres …

At vælge en erhvervsrejse, firmarejse eller foreningsgrupperejse er teambuilding på højeste plan. Fælles oplevelser skaber fælles fodfæste, forståelse og tætte bånd. Specielt når rejsen er skræddersyet og præcis understøtter det mål, du sigter efter.

Kontakt os for et uforpligtende møde. Fortæl os om dine overordnede tanker og ønsker, få iderig sparring og vejledning og overlad efterfølgende trygt alle detaljerne til os.

Vi lover dig, at du kan nyde planlægningsfasen og få overblik over muligheder og alternativer, så du kan træffe de helt rigtige valg for din gruppe. Og ikke mindst så lover vi, at du på samme niveau kan nyde rejsen og samværet med dine gæster.

Storby, savanne eller isbjørn?

Kun fantasien sætter grænsen. Vi har masser af ideer til dit kommende arrangement:

Tag hele flokken med til Italien og få nogle udbytterige messe-, møde- eller konferencedage. Ryst gruppen sammen med vinsmagning på en klassisk vingård, se en fodboldkamp, tag på kokkeskole og udforsk det italienske køkken, oplev enestående gastronomi og opera i Verona og afslut rejsen med maskerade i Venedig.

Besøg en af verdens smukkeste byer, Prag. Afrund mødet med byvandring og et besøg på de kendte, tjekkiske mikrobryggerier. Tag på byrundtur i veteranbiler, cruise med en gourmetmiddag på floden Moldau og nyd de smukt oplyste, berømte bygningsværker.

Lad turen gå til Svalbard og få helt uforglemmelige oplevelser med hundeslædekørsel, Nordlys og verdens nordligste champagnebar mellem og efter møderne

Kombiner dit møde med en tur til Formel 1 finalen i Dubai, ørkensafari og fantastiske gourmetoplevelser eller

Oplev Beijing, hvor både gastronomi, seværdigheder og virksomhedsbesøg pakkes sammen i perfekt timing.

Har du en god forlænget weekend til rådighed er mulighederne mange!


Den bedste flyløsning

Om I ønsker at flyve med rutefly med tilslutning fra andre lufthavne, på forskellige fly, eller chartrede fly til 6 eller 200 gæster lader vi praktik, økonomi og aktuelle muligheder afgøre. Vi finder de bedste løsninger på præcis jeres transport.

Skriv for mere info

Få inspiration til din næste rejse