DRØM DIG TIL FJERNØSTEN

REJSEAFTEN I DUFTEN AF LEMONGRASS, MYNTE OG CHILI

Mandag d. 16. September | Kl. 18.00 | Restaurant MARINAEN, Skamlingvejen 5, 6000 Kolding

Tilmeld eventuelt NYHEDSBREV for direkte besked. Klik her


FJERNØSTEN I DYBDEN |
Aftenens første del er en grundig introduktion til Thailand, Vietnam og Cambodia krydret med oplevelser, billeder og små anekdoter. Et nærværende billede af de mange muligheder og kombinationer, som de 3 skønne lande byder på. Har du besøgt ét eller flere af landene, så vær sikker på, at du vil længes tilbage. Måske er det alligevel tid til et gensyn?

PAUSE | Det asiatiske køkken er inspirerende og mangfoldigt. Vi har ladet os inspirere af de 3 lande og aftenens servering er sydøstasiatisk, sprød og ikke-spicy – sæt dig til bords til en hyggelig time over lækker mad og et godt glas vin.

APPETIZEREN | Vi hopper fra højdepunkter til finurligheder i Bla. Indien, Burma, Bali, Kina og på Maldiverne. Små appetitvækkere, der åbner for nye muligheder. Vidste du f.eks. at Burma – og Kina – også byder på skønne strande og afslapning?

Både før, under og efter de to foredrag er Jens klar til at besvare dine spørgsmål – og i forlængelse af foredraget har du også mulighed for at booke et personligt møde, hvis dine rejseønsker kræver lige lidt mere. Lyt, opdag og lad dig inspirere …

Du er velkommen til at mødes med venner og familie, inden foredraget starter – dørene åbner senest 1 time før arrangementet starter - og restauranten er selvfølgelig også åben efter 2. runde, hvis I har lyst til at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Også her har du chancen for at få svar på eventuelle spørgsmål – vi har ikke travlt…

Book plads til denne rejseaften

Få inspiration til din næste rejse