Formel 1 Finale I Abu Dhabi 2022

16.-21. november 2022

Årets flotteste Formel 1 set-up i selskab med den professionelle racerkører Michael Markussen:

Byens bedste Beach Club, legendarisk bubbalicius brunch, eksklusive gourmetoplevelser – og årets høj-intensive finaleløb på Yaz Marina Circuit.

. . .

Mærk sæsonen kulminere fra attraktive Grandstand pladser med udsigt til den spektakulære marina. Helt tæt på! Kom i professionelt selskab med Formel 1-entusiast og racerkører, Michael Markussen – og nyd Dubais største seværdigheder, skønt hotel, gode barer, luksus, networking & small-talk.

Med forbehold for småjusteringer deler vi nedenfor det foreløbige program. Kontakt os gerne for detaljer & en plads på interesselisten.


16/11
 | Amazing Tours & Michael Markussen møder jer til take-off i CHP sidst på eftermiddagen – og flyver med ét af verdens bedste flyselskaber, Emirates, direkte til Dubai. En 6-timers lang flyvning med servering af mad, gratis drikkevarer og luftens største private underholdningssystem med +1.000 film, TV-serier og programmer, musik og spil.

Lige før midnat lander vi i Dubai – og umiddelbart efter paskontrol og bagageudlevering møder vi vores engelsktalende lokalguide og chaufføren, der kører os den korte tur til det 5-stjernede Pullman Dubai Downtown. Hotellet ligger som navnet indikerer i centrum – og dermed i gåafstand til verdens højeste hus, Burj Khalifa, verdens største ’dansende’ springvand og det imponerende shoppingcenter, Dubai Mall.

Der er indkvartering på værelserne – og mulighed for en godnat-drink i hotellets bar med udsigt til Dubais skyline.


17/11
 | Efter morgenmaden er der mulighed for at splitte op:

10.30 holder chaufføren klar til at tage jer til en af Dubais mest populære beach clubs, Zero Gravity til ‘Salut Thursday’, som er livsnyderi i cabanaer og store, runde solsenge til DJ rytmer. Mellem Kl. 13.00-16.30 endda med fri cocktailbar og fingermad. ‘Salut Thursday’ bookes sammen med rejsen, koster 550,- og er en skøn & festlig dag på stranden midt i det moderne Dubai.

Alternativt kan I vælge en City Tour i Dubai og opleve de største og mest prangende seværdigheder, det lille ørkenrige har opført. I vil bl.a. sejle i Water Taxi og besøge guld- og krydderibazarerne, fotostop ved verdens eneste 7-stjernede hotel, Burj Al Arab, Jumeira Beach, Jumeira Moskeen og den kunstige ø, The Palm. Sammen med den engelsktalende lokalguide besøger i også verdens højeste hus, Burj Khalifa. Turen koster DKK 490,- og bestilles ved booking af rejsen. 

Kl. 20.00 har vi bord på terrassen på den asiatiske fusionsrestaurant Karma Kafe med udsigt til Dubais berømte springvand. Her serveres en tasting menu til DKK 675,- – hertil kommer drikkevarer, som betales direkte på restauranten. Også middagen bookes samtidig med rejsen.

18/11 | Sidst på formiddagen kører vi mod strandområdet for 12.00 at ankomme til West Inn Dubai Mina Seyahi – og den mest fantastiske brunch: Den legendariske ’Bubbalicious Brunch’. Dagen er et overflødighedshorn af eksklusiv, veltilberedt mad, free flow af Sparkling Rosé, rød- & hvidvine og eksklusive cocktails, der serveres fra havens mere end 10 barer – og giver mulighed for at fortsætte festen på hotellets yderst populære bar. Efterfestens drikkevarer er ikke med i prisen.

Dress Code: Smart Casual (pæne shorts er ok, ingen klip klapper/sandaler)
Pris: DKK 1.250,- incl. transport til restauranten. Hjemtransport på egen hånd.

Bubbalicious Brunch bestilles samtidig med rejsen. Begrænset deltagerantal.

19/11 | Idag skifter fokus fra sight seeing & strand i Dubai til Yaz Marina Circuit og Qualifying i Abu Dhabi.

Ca. kl. 11.30 kører vi til årets højspændte finaleløb i det smukkeste set-up af alle. Vores engelsktalende lokalguide fortæller om omgivelserne på vejen – og Michael Markussen opsummerer dagens program med en intro til de aktuelle stillinger, forventninger og udfordringer.

Fra attraktive overdækkede pladser på Grandstand følger vi udviklingen fra Q1 til Q3 – og varmer op til en unik søndag! Aftenen er til fri disposition.

20/11 | RACE DAY!

Ca. kl. 11 kører vi igen fra hotellet til Yaz Marina Circuit til en topspændende dag, hvor afgørelsen af årets F1 sæson venter.

I bussen deler Michael Markussen sine forventninger til dagen og løbet, deler historier og insiderviden fra motorsportens verden og svarer på spørgsmål.

Vi ankommer 13.00 og har tid til at nyde musik, boder og den kunstige strandbar – inden løbet starter 17.00 … årets eneste, der kører mod uret, starter i dagslys og slutter i mørke. Fra vores eksklusive Grandstand pladser har vi en imponerende udsigt over banen og den spektakulære marina – og mærker sæsonen kulminere helt tæt på.

Efter løbet kører vi retur til Dubai. Den sidste del af aftenen er til fri disposition og de, der ønsker at blive til koncerten efter selve løbet, står selv for transporten retur til hotellet.

21/11 | Hjemrejse med afgang fra hotellet om morgenen – med ankomst i København og tak for i år i lige efter frokost.

Arrangementet inkluderer:

  • Emirates tur/retur CPH – Dubai på A380´eren
  • Mad og drikkevarer ombord på flyet
  • 5 nætter på 5-stjernet hotel i dobbeltværelse incl. morgenmad
  • Transport til Zero Gravity
  • Transfers til Formula 1 Yaz Marina Circuit begge dage
  • Grandstand pladser til Qualifying & Race Day
  • Ankomst- og afrejsetransfers
  • Engelsktalende lokalguide & introduktion til Formel 1 af Michael Markussen
  • Skatter, afgifter & hotelmoms

Estimeret pris: 15.900,-/person i delt dobbeltværelse
Tillæg for enkeltværelse: 3.900,-

Ekstra oplevelser:
‘Salut Thursday’: 550,-

Tasting menu på Karma Kafe: 675,- excl.drikkevarer

Bubbalicius Brunch på West Inn: Ca. 1.250,- (Begrænset antal pladser)

City Tour: 490,-

Tilmelding ved booking/bekræftelse.

Vi gennemfører ved min. 20 deltagere.  Max. 48 deltagere.

Depositum på 5.000,- pr. person ved bestillingen

Restbeløb: Senest 1. September 2022

Med forbehold for ændringer i programmet samt eventuelle Covid-19 restriktioner.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45