Professionelle rejser med kolleger & medarbejdere

På en erhvervs- eller firmarejse kombineres et profesionnelt indhold med teambuilding på højeste plan. Fælles oplevelser skaber fælles fodfæste, forståelse og tætte bånd. Specielt når rejsen er skræddersyet og understøtter præcis det mål, du sigter efter:

 • Når produktlanceringer skal løftes til nye højder …
 • Når bestyrelsesmødet trænger til nye rammer …
 • Når strategiseminaret kræver ro, fordybelse og kreativitet ...
 • Når samarbejder eller netværk skal etableres eller styrkes …
 • Når personalet skal plejes, ny viden skal tilegnes eller resultater og jubilæer skal fejres …
At vælge en professionel partner på rejseplanlægningen giver dig ikke blot et hurtigere overblik over  muligheder og alternativer og et bedre afsæt for at træffe de helt rigtige valg for din gruppe - men også mere tid til at planlægge og detaljere rejsens faglige indhold, så det professionelle udbytte bliver det bedst mulige.

Vi sikrer de bedste flyløsninger og får rejselogistikken til at fungere optimalt. Én mulighed er rutefly - eventuel med tilslutning fra andre lufthavne - en anden er chartrede fly til 6 eller 200 gæster. Detaljer som vi lader praktik, økonomi og aktuelle muligheder afgøre. 

Har du en god forlænget weekend er mulighederne mange:

 • Rejs til Italien og få nogle udbytterige messe-, møde- eller konferencedage. Ryst gruppen sammen med vinsmagning på en klassisk vingård, se en fodboldkamp, tag på kokkeskole og udforsk det italienske køkken, oplev enestående gastronomi og opera i Verona og afslut rejsen med maskerade i Venedig.

 • Besøg en af verdens smukkeste byer, Prag. Afrund mødet med byvandring og et besøg på de kendte, tjekkiske mikrobryggerier. Tag på byrundtur i veteranbiler, cruise med en gourmetmiddag på floden og nyd de smukt oplyste, berømte bygningsværker.

 • Lad turen gå til Svalbard og få helt uforglemmelige oplevelser med hundeslædekørsel, Nordlys og verdens nordligste champagnebar mellem og efter møderne

 • Kombinér dit møde med en tur til Formel 1 finalen i Dubai, ørkensafari og fantastiske gourmetoplevelser.

 • Oplev Beijing, hvor både gastronomi, seværdigheder og virksomhedsbesøg pakkes sammen i perfekt timing.
Kontakt os for et uforpligtende møde. Fortæl os om dine overordnede tanker og ønsker, få iderig sparring og vejledning og overlad efterfølgende trygt alle detaljerne til os.

Gastronomi, mountainbike, yoga, golf ... eller noget helt andet?

Individualitet og personlige løsninger er omdrejningspunktet for alle vores rejser ... det forhindrer os dog ikke i at gribe de særlige chancer og gå i dialog med kompetente, engagerede samarbejdspartnere, som er klar til at dele deres passion og specialistviden på spændende temarejser.

Deltagerantallet på vores temarejser er begrænset, så du som gæst kommer i tæt dialog med rejselederen og får en nærværende oplevelse. Du får chancen for at stille spørgsmål, udfordre dig selv og komme hjem med ny viden, nye oplevelser og følelsen af at have givet din interesse, hobby, passion ny energi.

Parallelt med vores årlige Formel 1 Rejser har vi bl.a. sendt gæster ud i verden på: 

 • Fotofrejse med 'motivjagt' i Sydafrika med en professionel fotograf
 • Rundrejse til Afrikas smukkeste golfbaner med én af vores lokale pro'er
 • Lystfiskerrejse til Thailands floder 
Vi arbejder lige nu på flere vidt temarejser, bl.a. en yogarejse til Asien og en eksklusiv gastronomirejse i samarbejde med én af de nye, danske Michelin-restauranter. Er du interesseret i at få direkte besked, når rejserne kan bookes, så anbefaler vi, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Så får du direkte besked i din mailboks før alle andre.

Og har du en idé til en temarejse, så er du altid velkommen til at ringe eller maile for sparring og dialog.

Skriv for mere info

Nothing to show. You must configure the data source of the widget.

Få inspiration til din næste rejse