DUFTEN AF FJERNØSTEN

REJSEAFTEN OM AUTENTISKE, VARME FJERNØSTEN

I kalenderen lige nu:

Nye datoer på vej ...

Tilmeld eventuelt NYHEDSBREV for direkte besked om fremtidige rejseaftener. Klik her


FJERNØSTEN I DYBDEN |
Aftenens første del er et nærværende billede af det autentiske Thailand, Vietnam og Cambodia - krydret med oplevelser, billeder og anekdoter. Uendelige muligheder og kombinationer i 3 skønne lande. Har du allerede oplevelser fra ét eller flere af landene i din rejsebagage, så vær sikker på, at du vil længes tilbage. Måske er det tid til et gensyn – og at lægge helt nye rejseplaner med helt nye oplevelser?

PAUSE | Sæt dig til bords og nyd en hyggelig time med lækker mad og et godt glas vin i rejseinspirerende selskab. Det asiatiske køkken er mangfoldigt. Aftenens servering er sydøstasiatisk, sprød, ikke-spicy og … smager af ferie!

APPETIZEREN | Vi ø-hopper i eksotiske Indonesien - fra smukke Bali til Sumatras orangutanger, autentiske Sulawesis begravelsesceremonier, paradisstrandene på Gili Øerne og et lille gys på Komodo, inden aftenen rundes af med små appetitvækkere, der åbner helt nye muligheder i bl.a. Indien, Kina og på Maldiverne, Vidste du f.eks. at Kina også byder på skønne strande og afslapning?

Både før, under og efter de to foredrag er Jens klar til at besvare dine spørgsmål – og i forlængelse af foredraget har du også mulighed for at booke et personligt møde, hvis dine rejseønsker kræver lige lidt mere. Lyt, opdag og lad dig inspirere …

Du er velkommen til at mødes med venner og familie, inden foredraget starter – dørene åbner senest 1 time før arrangementet starter - og restauranten er selvfølgelig også åben efter 2. runde, hvis I har lyst til at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Også her har du chancen for at få svar på eventuelle spørgsmål – vi har ikke travlt…

Book plads til denne rejseaften

Få inspiration til din næste rejse