Den Individuelle rejse er drømme, der bliver til virkelighed…

Bevidst og ubevidst har du hentet inspiration til din drømmerejse gennem lang tid. Du har hørt om unikke oplevelser, kigget på rundrejser til alverdens, fantastiske lande og byer, læst om den individuelle rundrejse, set billeder, læst rejseblogs og været på en opdagelsesrejse - og har nu en masse forventninger, ideer og drømme, som ingen færdigrejser matcher …

Eller måske sidder du bare med rejsepenge på kontoen, en åben kalender og et ønske om nye ideer, nye lande og nye muligheder...

Uanset hvad dit udgangspunkt er, så er det præcis nu, du helt uforpligtende kan kontakte Amazing Tours, booke et lige så uforpligtende, personligt møde – og glæde dig til en inspirerende time fyldt med detaljeret sparring og vejledning med afsæt i et dybdegående kendskab til konceptet rundrejse og præcis den eller de destinationer, du drømmer om.

Vi lover dig, at forventningens glæde vil boble, når vi deler vores erfaring, giver dig et overblik over den individuelle, personlige rejses mange muligheder – og viser dig alt det, du ikke vidste fandtes. Fantastiske oplevelser venter forude … og du har vores ord på, at Amazing Tours fra start til slut er med på sidelinjen og sikrer dig, at dine rejseoplevelser bliver helt særlige.

Du får valgmuligheder, alternativer, træffer dine personlige valg. Resultatet er et skræddersyet eventyr, hvor dine forventninger og drømme går op i en højere enhed. Alt er planlagt for dig – ned til mindste detalje – du kan føle dig helt tryg og nyde både forventningens glæde og en helt personlig perlerække af helt uforglemmelige rejseoplevelser …   

Et hotel er ikke bare et hotel

Drømmer du om at falde i søvn i et luksustelt på den afrikanske savanne til lyden af vilde dyr i det fjerne? Om barfods-luksus på et strandresort? Eller om at nyde havets brusen og svajende palmer med fødderne i det varme sand foran din bungalow på stranden?

Ønsker du dig det internationale storbyhotels udvalg af lækre restauranter, barer, fitnesscenter og WiFi? Eller matcher tanken om spa-behandlinger, yoga og tid til personlig fordybelse på et eksotisk hotel i rolige omgivelser og med udsigt til rismarker så langt øjet rækker bedre dine ultimative feriedrømme?

Vi kender vores rejsemål og har håndplukket en række hoteller, som på vidt forskellige måder byder på noget helt særligt … uanset i hvilken retning dine drømme går, så findes der hoteller, der opfylder dine specifikke ønsker om beliggenhed, komfort og faciliteter.

Drøm løs og opdag en vifte af klassiske og historiske hoteller, skønne resorts, camps, lodges, luksustelte og vingårde til luksusvillaer...

Oplev verden med Amazing Tours!

Nyd den autentiske stemning på cykeltur mellem rismarkerne, mens bønderne arbejder og børnene leger ved huse på pæle. Besøg de lokale markeder med duftende, lokale krydderier. Oplev løverne jage over den afrikanske savanne eller tag på vandring gennem regnskoven og overnat i lokale bjerglandsbyer.

Tjek ind på det vildeste storbyhotel, gå gennem sandet til din luksushytte på pæle i vandet eller mød dagen med en enkel men skøn morgenmad på det lille familiehotel ved stranden.

Storby, landsby, savanne, bountyø? Med luftballon, på cykel, til vands eller til lands? Storslåede naturoplevelser, berømte seværdigheder, must-sees, kulturskatte fra en svunden tid, moderne kultur eller de små lokale og gemte perler, som ikke deles med andre turister?

Kun du ved, hvad der gør din rejse til noget helt særligt – og deler du dine drømme, ønsker og krav med os, så sammensætter vi eventyret, så det passer til dit tempo og temperament. Vi tager dig i hånden hele vejen, så du kan slappe af og føle dig tryg, når din lokale privatchauffør, som kender området, dagens program og alle attraktionerne, henter dig om morgenen. Du har fuld fleksibilitet … og måske også din egen guide, der ikke bare fortæller facts og historie men også deler sin hverdag og de sjove anekdoter med dig?

De særlige gastronomi- og gourmetoplevelser ...

At lade dagens indtryk bundfælde sig og sætte et punktum med unik madoplevelse på et skønt lokalt sted er den perfekte afslutning på en begivenhedsrig feriedag … men hvilken restaurant skal du vælge?

Overalt er rækken af restauranter, cafeer og barer uendelig. Turistfælderne truer, det er svært at finde ”perlerne”! Gennem et tæt samarbejde med lokale madentusiaster er vi up-to-date på det bedste, det hippeste og det nyeste på de lokale madscener og som en del af din rejseplanlægning guider vi dig både til de ukendte steder med de helt særlige køkkener og til gourmetoplevelserne, der sætter sig som fantastiske madminder.  

Og ikke mindst kan vi som noget helt særligt hjælpe dig helt i mål ved at klare dine bordreservationer, så du er ventet, når du kommer! Og hjælpe dig ind på mange af de restauranter, der ellers melder alt booket, når du forsøger at bestille bord.

  • Oplev de unge, hippe madmiljøer i fantastiske omgivelser på upcoming restauranter, som du endnu ikke kan læse om ...
  • Lad os guide dig til den lille ærkeamerikanske BBQ restaurant tæt på New Yorks Meat Packing District, som du ellers bare var gået forbi, og nyd en klassisk amerikansk menu og stemning i særklasse …
  • Kig udover metropolen fra en stemningsfuld rooftop restaurant og nyd et glas kølig hvidvin, mens solnegangen farver himlen rød og byens lys tændes … 
  • Eller grib chancen og få en Michelin oplevelse uden kompromiser! Du er jo på ferie!

Vi indrømmer gerne, at vi selv har en særlig passion for god mad, den hyggelige sundowner og de lokale køkkener … og at vi slet ikke kan lade være med at dele den med dig! Så glæd dig til at blive en lille smule lækkersulten, når vi deler de små, hemmelige overraskelser – og glæd dig til at føle dig velkommen og ventet ude i verden …


Vil du gerne høre mere om dine muligheder?

Luksusrejse - håndplukket forkælelse

Eksklusive 5-stjernede hoteller, service i særklasse, sublim gastronomi, luksuriøse faciliteter og en unik beliggenhed … på luksusrejsen forkæles alle sanser og ALT går op i en højere enhed.

Måske skal kærligheden fejres, plejes og holdes i live med fordybelse på et luksuriøst resort kun for voksne? Måske skal hele familien forkæles på et stemningsfyldt luksushotel med faciliteter og aktiviteter for alle? Måske én gang i livet? Måske et ufravigeligt krav hver gang du rejser?

Vi tilrettelægger din luksusrejse og tager alle detaljer i betragtning. Viser dig alverdens fantastiske muligheder og lader dig vælge med hjertet … alene dét er luksus!

Forkælelse og romantik

Lad romantikken blomstre og nyd hinanden!

Det eksotiske barfodsbryllup? Den romantiske sølvbryllupsmiddag? Eller bare jer to på ferie – kompromisløst og helt på jeres præmisser?

Overalt i verden findes der romantiske stemninger og vibes, som er værd at rejse langt efter. Alene eller sammen med håndplukkede gæster, som I ønsker at fejre kærligheden sammen med.

Vi kan arrangere alt til mindste detalje med vores lokale samarbejdspartnere og hoteller og skabe de smukkeste rammer om jeres kærlighed … I læner jer tilbage, lader jer fejre og nyder det hele!

Oplev flere lande på samme ferie

Det er nemt at få det hele med – og kombinere vidt forskellige lande på samme rundrejse.

Helt naturligt kan du udforske historiske og kulturelle byer og lande – og runde din rejse af med en skøn og eksotisk badeferie, hvor du lader op og fordøjer de mange indtryk. På tværs af landegrænser …

Klikker du ind på vores destinationer vil du se, at der i forbindelse med de fleste lande er en lille liste over de mest oplagte kombinationsmuligheder – og når vi mødes for at planlægge præcis din rejse, vil vi gøre vores bedste for at foreslå overraskende og alternative rejseruter, hvor du får det hele med!

Vil du gerne høre mere om dine muligheder?

Privatchauffør

Privatchauffør lyder som vild luksus … og det er det også!

Chaufføren venter dig i lufthavnen – og du opdager hurtigt skiltet med dit navn! Han får bagagen i bilen og tager dig målrettet og sikkert gennem myldrende mennesker, ventende taxaer og byens trafik til dit hotel. Du føler dig tryg, nyder de første indtryk af landet – og er klar til ferie. Og skal du under dit ophold videre til andre skønne oplevelser, så kommer chaufføren og henter dig på hotellet og bringer dig videre på din vej.

Transport

Skal du på roadtrip i lejebil med foden på speederen, vind i håret og frihed til at bestemme farten og tage små impulsive afstikkere fra dit planlagte program? Eller i jeep gennem floder og savanner til unikke safarilodges? Med toget langs bjergsider? Med vandflyver over palmefyldte bountyøer med hvide strande? Eller er det perfekt, hvis din speedbåd ligger vuggende ved molen og sejler dig direkte til en lille paradisisk tropeø?

Uanset destination er lokaltransporten en central del af din ferie. Uanset om det er oplevelsen, komforten eller tidsforbruget, der er væsentligt for dig, så arrangerer vi den transport, der passer bedst til dig og dit temperament – ned til mindste detalje.

Vil du gerne høre mere om dine muligheder?

Få inspiration til din næste rejse