Erhverv

Skræddersyede erhvervs- og foreningsrejser

Professionelle rejser

med kolleger & medarbejdere

Amazing Tours er båret af tanken om det individuelle rejsekoncept – og det konverterer vi naturligt til individuelt udviklede rejser for virksomheder, netværk og interessefællesskaber. Opgaven er den samme: At afkode interesser og prioriteringer, at optimere rejsetid, logistik & budgetter – og styrke oplevelsen og fællesskabet med lokalviden fra øverste hylde.

 

Når I vælger samarbejdet med os om professionel rejsearrangør, skyder I genvej til det hurtige overblik over jeres muligheder indenfor de givne rammer og en palet af alternative oplevelser, der gør det nemt at vælge til og fra – og i den sidste ende til en gennemtestet rejseplan på et budget, der holder.

 

Når vi arbejder med en grupperejse, kombinerer vi den faglige/professionelle dagsorden med alternative sightseeings, lokaloplevelser på og omkring den destination, der er målet for rejsen – og ikke mindst lokal gastronomi med kant og på alle niveauer. Resultatet er et rejseprogram, der giver plads til at søge ny viden, dykke ned i en specialinteresse og ikke mindst networke.

 

Vi har arbejdet med mindre grupper som bestyrelser og ledergrupper og de helt store faglige og interessenetværk – og derfor også med både rutefly og privatchartrede afgange. Vi har sendt grupper ud i verden på egen hånd på et skræddersyet rejseprogram – ligesom vi har været med på utallige ture, hvor vi undervejs har samlet trådene og introduceret de enkelte events undervejs.

 

Alle muligheder er i spil – og det er udelukkende din virksomhed, dit netværk eller dit faglige fællesskab, der sætter dagsordenen.

 

Når I introducerer os til opgaven, tidsrammen og budgettet, pejler vi os ind på mulige destinationer og præsenterer et udkast til et rejseprogram, der er baseret på såvel lokalkendskab som input og viden, som vi genererer fra vores store europæiske og verdensomspændende netværk – og eventuelt rejser ud og tester, for at sikre os, at alt virker fra I mødes i lufthavnen til I igen lander på dansk jord.

 

Det er på alle måder gruppens specialinteresser, der sætter dagsordenen – og vi har arbejdet med en bred vifte af overordnede temaer, som alle er blevet krydret med relevante sociale oplevelser – fra kokkeskoler og tasting-ture over sportsevents til aktive oplevelser og adrenalinkicks. Og ikke mindst … hyggen! Tid til at nyde destinationens gastronomi og aftener på håndplukkede, lokale restauranter. Måske en gemt jazz- eller cocktailbar – måske et mikrobryggeri eller -destilleri?

 

Nedenfor deler vi et par eksempler på gennemførte rejser med et mål om at give et indblik i den bredde, der kendetegner vores erhvervs- og grupperejser. Men lad jer ikke begrænse … tag endelig kontakt for et uforpligtende møde om jeres professionelle vinkel, tidsramme, timing og budget.

 

Vi er altid klar til uforpligtende, professionel rejsesparring.

Olivenlunde & Grisefest anno 2023

Brief: Leverandørbesøg hos olivenproducent, Sydspansk flora & fauna – og tid til en afslappet oplevelse af Malaga-regionen

Gruppe: Ca. 170 medarbejdere

Rejseprogram: Gruppen fløj ud af Billund på en chartret aftenflyvning og blev i Malaga mødt af lokale repræsentanter, som kørte gruppen til det 4-stjernede centralt placerede hotel for indkvartering. Dag 2 startede efter morgenmad med besøg hos 2 leverandører af oliventræer i de spanske bjerge, inden frokosten blev serveret på lokal restaurant i den skønne by, Mijas, med aperitif på terassen og udsigt til Cale de Mijas og Fuengiola-bugten. Retur i Malaga bød aftenen på afslappet lokal-guidet tapas-tur i Malagas gamle bydel – og sluttede på rooftop-bar med udsigt over Malaga. Dag 3 tog gruppen ud på Middelhavet i chartret båd … vind i håret, frokostsandwiches og drinks på dækket … 3 timer med tid til hygge og snak. Om aftenen gik vi sammen gennem hyggelige Malaga til et flashback til charterturismens tidlige år: Grisefest med 3-retters menu, spareribs til hovedret og playliste som i ‘de gode gamle dage’. Underholdning, grin og sjov story-telling. Og så på dag 4 … tidligt op og retur til Billund på et formiddagsfly.

Vespa, Fodbold, Pizza & Vingård

Brief: En sjov, afslappet bonusrejse med alle vinkler på italiensk livsnydelse som omdrejningspunkt

Gruppe: Salgsteam med ledelse på ca. 90 deltagere

Rejseprogram: En aktiv tur, der startede i to hold – ét med udrejse torsdag og ét med udrejse fredag, hvor vi alle fik tjekket ind på 4-stjernet centralt hotel i Milano og efterfølgende mødtes til processo og frokostbesøg på Alfa Romeos gamle fabrikker og museum, fortsatte til lokalt Osteria – og sluttede på San Siro-Stadium til fodboldkamp & -fest. Dag 2/3 stod på let sightseeing i det gamle Milano, øl, pizza og hygge på egen hånd i den dejlige by – og sidst men ikke mindst fælles middag på en af byens kendte restauranter – der også huser en gin- og jazzbar. Der var mulighed for afhentning i egen bus for retur til hotellet – men også for at holde en fest og selv finde hjem. På dag 3/4 foldede Maggiori-søen og Piemontes smukke natur sig ud på privatguidet Vespa-tur – og vi rundede turen af på en moderne vingård, hvor vinsmagning og frokost smeltede sammen med skøn stemning og vinkælderbesøg. Herefter hjemrejse til København – mange sjove oplevelser rigere.

Det professionelle EU, networking & gastronomi

Brief: Et dybdegående, indblik i EUs mekanismer pakket ind i networking og sightseeing

Gruppe: Ca. 50 medlemmer af lokalt lederforum

Rejseprogram: 3 optimerede dage, der startede med tidligt rutefly ud af Billund, skift i Frankfurt – og ankomst i Bruxelles sidst på formiddagen, hvor vi efter en hurtig frokost mødte én af de danske Europaparlamentarikere til et spændende foredrag om hans virke og mærkesager samt rundvisning. Efter tjek ind på centralt placeret hotel og en eftermiddagspause med tid til networking spiste vi fælles middag på lokal restaurant med 3-retters menu og god, belgisk øl. Dag 2 startede umiddelbart efter morgenmad med besøg i Europa-Kommissionen og en personlig introduktion til hverdagen i Kommissionen, hvorefter vi nød en lokal-guidet Beer&Tapas-walk og om aftenen rundede dagen af med middag på en klassisk, belgisk restaurant – inden vi på dag 3 tjekkede ind i lufthavnen inden frokost og var retur i Billund allersidst på eftermiddagen.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45