Formel 1

Med mange års erfaring med Formel 1 rejser, har vi skabt et unikt koncept, der med Formel 1 som omdrejningspunkt kombinerer gastronomi, afslapning, lokalliv & lokale seværdigheder.

En god forlænget weekend, hvor passionen for motorsport kan udleves – men som også giver mulighed for at vælge lidt af motorsporten fra og nyde en pause fra hverdagen i godt selskab.

Udgangspunktet er altid de bedste Grandstand pladser, et godt overblik over banen og en grundig introduktion til den destination, som vi skal opleve – og hver gang det er muligt, rejser vi sammen med specialister, som giver oplevelsen et passioneret twist.

Vi oplever Qualifying og udviklingen fra Q1 til Q3, så vi er helt opdaterede og klar til Race Day – og pakker oplevelserne ind i restaurantbesøg, lokal sightseeing, relevante udflugter og tid til afslapning. Og som altid hos os er rejsen bygget, så det er muligt at vælge til og fra – og dermed også at hoppe ud af fællesskabet for at opsøge lokale oplevelser på egen hånd.

Vi fandt desværre ikke noget

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45