Elefanter og Giraffer ved vandhul i Hwange National Park

Afrika

Det uendeligt store kontinent er næsten synonym med uforglemmelig safari, store naturoplevelser og den uendelige savanne. Men Afrika er så meget mere og på en individuel rejse kan det du forventer kombineres med overraskelser, du aldrig glemmer.

Tropeøer med kridhvide strande og uendeligt blåt hav, gastronomi på højt plan i en smeltedigel af køkkener,

friheden i kør-selv-ferien, besøg på eksklusive vingårde med historisk skønne vine – alt sammen bundet sammen af skønne mennesker, som du møder overalt på din vej.

Lad dit rejsetidspunkt og sæsonen definere rejsen, så du kommer tættest muligt på naturen. Både i de klassiske safarilande og på nichedestinationerne, som giver dig helt nye oplevelser …

Den store safaritur

Oplev smukke nationalparker og gorillatrekking i området omkring Kenya, Tanzania Uganda og Rwanda

Luksus togrejsen

Tag en uforglemmelig, luksuriøs togrejse på Rovos Rail, gennem det sydlige Afrika, fra Victoria falls gennem Zimbabwe og Sydafrika

Barfodsluksus og Gourmet

Oplev Sydafrikas gourmetscene i storbyen eller på glamping, eller slap af på de Zanzibars smukke strande

Vi fandt desværre ikke noget

Glamping telt i Kenya

Kom til rejseaften om Afrika

Gode idéer og spændende planer opstår ofte i godt selskab! Derfor har vi valgt, at vores rejseaftener skal være en god kombination af facts og hygge – og i samarbejde med dedikerede restaurantpartnere tør vi godt love dig en god aften.

Vi starter med et nærværende foredrag af én af landets bedste formidlere af rejseforedrag, Jens Thykier, som øser ud af sin store viden om aftenens rejsemål, fortæller om landenes mange muligheder og kommer fif til både store og små, lokale oplevelser.

Middag, vin og hygge

Når første runde er slut, går vi til bords og nyder en god middag og et godt glas vin sammensat med inspiration i aftenens rejsemål … der er god tid til snak og udveksling af rejseviden med de andre gæster og til at fange Jens, hvis der er spørgsmål, du lige skal have et godt svar med hjem på.

Næste rejseaften

Afrikas sæsoner

Mandag d. 28. oktober | Kolding

Læs mere & tilmeld her
Pris pr. person incl. middag og et godt glas vin: 150,-

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45