Stole under en palme på stranden på Zanzibar

Eksotiske Zanzibar

Zanzibar, den smukke paradisø med de uforglemmelige strande, er én af de ‘nye’ destinationer, som har forstået at skabe et helt særligt mix af en attraktiv, international stil og det helt autentiske afrikanske touch.

Udenfor Stone Town leves ferielivet på smukke resorts med imponerende strande med udsigt til uendeligt blåt hav – kun afbrudt af et par småøer hist og her.

Du kan nyde en dejlig afslappende ferie i en liggestol med udsigt over det Indiske Ocean, der konstant skifter farve over koralrevene – og bryde dagen med petanque- og beachvolley på strandene et par timer på paddle board eller i en kajak – måske lidt kite surfing eller god snorkling og dykning. Eller en yoga class på stranden eller i smukt indrettede yoga- og stilleområder.

Udbuddet af hoteller er fantastisk … fra ultimativ barfodsluksus kun for voksne over små hoteller, der drives med personlighed og nærvær. Fra eco-hoteller med forankring i lokal livet blandt farmere og fiskere til internationale resorts i historiske bygninger. Fra de helt små med bare 6 værelser – til de helt store med flere restauranter og alle faciliteter. . Alle med en skøn personlig service, alle med poolområder, der matcher gæsternes behov og ønsker.

Kombiner din badeferie med en safari eller lad Zanzibar fylde hele din ferie – men gå ikke glip af finurlige oplevelser i hovedstaden Stone Town, som er en rejse tilbage til kolonitiden og vil betage dig med fine, velbevarede bygninger, døre med træudskæringer, der fortæller en personlig historie, fortællinger om den grusomme og makabre slavetid, kig ind i Freddie Mercurys opvækst.  Drys rundt i de små gader, hvor du finder lokal kunst og et bugnende udbud af lokalt kunsthåndværk, krydderier, gamle ting og antikviteter i en stor, skøn blanding. En særlig atmosfære – og følelsen af at her har tiden stået stille.

Og overse heller ikke Zanzibars fantastiske, krydrede køkken, som trives i bedste velgående side om side med restauranter med et internationalt præg.  Nyd din middag på en lille restaurant med et menukort bygget op om lokale råvarer, tag øens seafood-køkken til dig – eller få en gourmetoplevelse på én af de anerkendte restauranter på hoteller på tværs af øen.

 

På Zanzibar tager ting tid … du kommer helt ned i gear og får en skøn ferie.

Fisker i Mozambique

Mozambique ... nyt & anderledes

Mozambique er en anden vinkel på en luksuriøs badeferie i Afrika … eksotisk, anderledes og spændende. Lad dig overraske.

Løve der gaber på en sten i Tanzania

Safari i Tanzania

På Zanzibar er du tæt på Tanzanias fastland og et af verdens mest eventyrlige safariområder. Den majestætiske Serengeti Slette, Ngorongoro Krateret, kaffeplantagerne, et rigt fugleliv, betagende natur og den årlige dyrevandring. Måske lidt kant til en uforglemmelig badeferie?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45