Book din plads her

Book din plads til vores rejseaften om Asien

Rejseaften
+45
Afkrydsningsfelter

Året rundt i Asien

Rejseaften om det autentiske Fjernøsten forår, sommer, efterår og vinter

I kalenderen lige nu:

Find det detaljerede program for vores Rejseaften længere nede på siden.

NB: Tilmelding nødvendig!

 

Mandag d. 30. september kl. 18.00 | Marinaen, Skamlingvejen 5, 6000 Kolding

 

Rejseforedrag, asiatisk inspireret middag & et godt glas vin: Pr. person 150,-
Tilmeld dig gerne vores Nyhedsbrev for direkte besked om fremtidige Rejseaftener. Klik her

Book plads til rejseaften

THAILAND, VIETNAM, CAMBODIA I DYBDEN

Asiens tre helt store rejselande er ikke nye – men bliver alligevel ved med at fascinere og ikke mindst overraske med nye oplevelser uanset sæson. Og du kan rejse til Asien året rundt. Vælger du omhyggeligt den helt rigtige kombination af region og sæson, får du uforglemmelige oplevelser med hjem fra din rejse: De store naturoplevelser, de kulturelle & religiøse højtider, historiske seværdigheder, den perfekte strandferie krydret med lokal gastronomi, en aktive ferie, duften af lemongrass, mynte & chili … men hvorhen og hvornår?

Lyt med når vi kommer omkring det, der kan give din rejse til Asien ny kant: Cruises på Mekhong, solnedgang fra en roof top, madlavning hos bjergstammer langt mod nord, storbyernes gemte boutiquehoteller og eco-resorts midt i rismarkerne, Bangkoks hemmeligheder, Hanoi på Vespa, og nye øer med rolige strande – langt fra den gængse turisme tæt på det autentiske.

Vi lancerer samtidig krydstogtet, som er helt nyt fra 2024 … den ultimative sejlads fra nord til syd i fantatiske Vietnam. Helt anderledes end de traditionelle cruises: Mindre skibe, mere ro & mere forkælelse ombord.

Asien er vores andet ‘hjem’ og du får både personlige historier, lokalkendskab og masser af små finurligheder med hjem, når vi går i dybden med Thailand, Vietnam, Cambodia og tager jer gennem landenes store seværdigheder, de små, lokale oplevelser.  Masser af spændende kombinationsmuligheder … kun tiden & fantasien sætter grænserne!

PAUSE

En hyggelig time med en sprød,  ikke-spicy, asiatisk mad, et godt glas vin – og ikke mindst rejseinspirerende selskab venter. Tid til snak på tværs af bordene … tid til dele erfaringer, tips & tricks.

BALI, INDONESIEN, KINA, TIBET, NEPAL & MALDIVERNE

Efter pausen kommer vi detaljeret omkring Indonesiens unikke oplevelser på og fra Gudernes smukke ø, Bali, som med smukke resorts, afsondrede eco-resorts, barfodsluksus og uendelige muligheder for vandring, vandsport, MTB og action både kan stå alene og kombineres med de omkringliggende små og store øer.

Vi rejser anderledes og personligt gennem Kina og Tibet, runder autentiske Nepal og slutter luksuriøst af midt i det Indiske Ocean, hvor Maldiverne lokker med barfodsluksus & en helt uforglemmelige stemning.

Både før, under og efter de to foredrag er Jens klar til at besvare dine spørgsmål – og i forlængelse af foredraget har du også mulighed for at booke et personligt møde, hvis dine rejseønsker kræver lige lidt mere. Lyt, opdag og lad dig inspirere …

Du er velkommen til at mødes med venner og familie, inden foredraget starter – dørene åbner senest 1 time før arrangementet starter – og restauranten er selvfølgelig også åben efter 2. runde, hvis I har lyst til at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Også her har du chancen for at få svar på eventuelle spørgsmål – vi har ikke travlt…

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45