Book din plads her

Book din plads til vores rejseaften om Asien

Rejseaften
+45

Året rundt i Asien

Rejseaften om det autentiske Fjernøsten forår, sommer, efterår og vinter

I kalenderen lige nu:

Nye datoer på vej ...

Find det detaljerede program for vores Rejseaften længere nede på siden. NB: Tilmelding nødvendig!

 

Nye datoer på vej …

 

Rejseforedrag, asiatisk inspireret middag & et godt glas vin: Pr. person 150,-
Tilmeld dig  gerne vores Nyhedsbrev for direkte besked om fremtidige Rejseaftener. Klik her

Book plads til rejseaften

THAILAND, VIETNAM, CAMBODIA I DYBDEN

Forår, sommer, efterår og vinter … du kan rejse til Asien året rundt men den helt rigtige kombination af destination og sæson er afgørende for, hvilke uforglemmelige oplevelser, du får med hjem fra din rejse. De store naturoplevelser, de kulturelle & religiøse højtider, historiske seværdigheder, den perfekte strandferie krydret med lokal gastronomi, en aktive ferie, duften af lemongrass, mynte & chili … men hvorhen og hvornår?

Asien er vores andet hjem og du får både personlige historier, lokalkendskab og masser af små finurligheder med hjem, når vi går i dybden med Thailand, Vietnam, Cambodia og tager jer gennem landenes store seværdigheder, de små, lokale oplevelser.  Masser af overraskende kombinationsmuligheder … kun tiden & fantasien sætter grænserne!

PAUSE

En hyggelig time med Marinaens sprøde, ikke-spicy, sydøstasiatiske mad, et godt glas vin – og ikke mindst rejseinspirerende selskab venter. Tid til snak på tværs af bordene … tid til dele erfaringer, tips & tricks.

BALI, INDONESIEN, KINA, TIBET, NEPAL & MALDIVERNE

Efter pausen kommer vi detaljeret omkring Indonesiens unikke oplevelser med Gudernes Ø, Bali, som omdrejningspunkt. Vi rejser anderledes og personligt gennem Kina og Tibet, runder autentiske Nepal og slutter luksuriøst af midt i det Indiske Ocean, hvor Maldiverne lokker med barfodsluksus & en helt uforglemmelige stemning.

Både før, under og efter de to foredrag er Jens klar til at besvare dine spørgsmål – og i forlængelse af foredraget har du også mulighed for at booke et personligt møde, hvis dine rejseønsker kræver lige lidt mere. Lyt, opdag og lad dig inspirere …

Du er velkommen til at mødes med venner og familie, inden foredraget starter – dørene åbner senest 1 time før arrangementet starter – og restauranten er selvfølgelig også åben efter 2. runde, hvis I har lyst til at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Også her har du chancen for at få svar på eventuelle spørgsmål – vi har ikke travlt…

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45