Både i vandet
Vietnam

Naturskønne Vietnam

Banana Flower Salad eller den skønneste Phở … det klassiske vietnamesiske køkken er imødekommende og fantastisk! Farvestrålende, duftende, sprødt og fyldt med skaldyr, kylling og friske råvarer fra lokale bønder, som hver morgen bærer deres afgrøder til lokalmarkederne og stabler dem smukt …

Du tager det til dig præcis som synet af frodige rismarker, den afslappede atmosfære i de autentiske byer – og synet af de mange hundrede sandstensformationer, som rejser sig i den UNESCO fredede Halong bugt i nord. Og omvendt tager Vietnam og de imødekommende og venlige vietnamesere dig til sig og deler deres hverdag og historie med dig.

Vietnam er enestående og storslået natur kombineret med en utrolig spændende historie. En lille, sydøstasiatisk perle. Vietnam Krigens historie er kun en lille del af landets lange historie, som jeres lokalguide livligt fortæller, mens I sejler ned ad floderne, spiser lækre retter fra et fantastisk køkken på nøje udvalgte restauranter og under besøgene i spændende storbyer og charmerende landsbyer. Og i rejsen indgår formentlig også en skøn badedestination.

Cambodia

Verdensnaturarv i Cambodia

Kombiner med kontrastfyldte, fascinerende og barske Cambodia, som ligger i naturlig forlængelse af en rundrejse i Vietnam. Et spændende rejseland, som er meget mere end Angkor Wat. Giv verdensarven kontrast med et spændende lokalt køkken og historien om et rædselsregime, der stadig sætter sine spor overalt.

Laos

Laos, Østens glemte land

Kombiner dine oplevelser i Vietnam med autentiske Laos, hvor buddistiske munke, karisma & grønklædte bjerge giver dig en charmerende hop fra nutiden og  tilbage til en smuk kulturarv, der under kommunismen er sat lidt på pause. Her stiger solen op over myldrende byer, kolonitidens tydelige spor, munkeliv & gyldne templer.

Burma

Når solen står op over Bagan

… så ved du, at Myanmar har fanget dig med sin historie, mystik og stemning. De store floder, fantatiske bygningsværker, templer og en befolkning, der tager i mod dig med åbne øjne. Det tidligere mystiske, lukkede Myanmar er ét af Sydøstasiens smukkeste lande og en spændende kombinationsmulighed, hvis du vil forlænge din ferie i Vietnam. Men også en oplevelsesrig ferie i sig selv.

 

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45