Saigon

Saigon

”Saigon, Saigon” … rejser du ind i Saigon med tog, mødes du af råbende togkontrollører og et mylder af mennesker på vej. Og du når frem til en by, der præcis ligner det, du forventer: En inspirerende storby med autenticitet, historie og sjæl!

Byen hedder i dag officielt Ho Chi Minh City, men for de lokale er det stadig og for evigt Saigon – og hopper du på en cykeltaxa gennem de livlige, duftende markeder og travle handelsgader mødes du stadig af ægthed og energi. Nyd de rolige templer og eftermiddagskaffen på en af de mange virkelig gode coffee shops. Fang byens arkitektoniske kontraster mellem franskmændenes smukke kolonibygninger og de vietnamesisk og kinesisk inspirerede bygninger.


Besøg det sydvietnamesiske præsidentpalads og få sat billeder og ord på landets krigshistorie – og glem ikke et besøg på et af de gamle hotellers rolige tagterrasser, hvor kaffe, drinks eller middage nydes med en flot udsigt over Saigons tage.

I Saigon får du det vietnamesiske køkken i alle prisklasser – og vi sender dig gerne afsted med vores bedste anbefalinger til en kulinarisk rejse i en storby i stadig foranderlighed.

Cu Chi | Mekong Deltaet | Phu Quoc

Hop ombord på jeres egen båd i Saigon River, sæt kursen mod Cu Chi, og gå på opdagelse i de 265 km tunneller som Vietcong-oprørerne byggede under Vietnamkrigen for at gennemføre de ondeste overraskelsesangreb mod både amerikanerne og sydvietnameserne. Cu Chi byder på en tankevækkende krigshistorie helt tæt på – du kan næsten fornemme frygten og de rædselsvækkende gengældelsesaktioner.

Længere sydpå ligger Østens største delta, Mekhong Deltaet med smuk natur, store landbrugsområder, lokale farme og et lokalt liv på de mange floder og flodbredder. Bo lokalt eller nyd luksushotellerne, besøg det rigtige, ægte og autentiske flydende marked og de lokale bønder, biavlere og lokale fabrikker.Og endnu længere væk i det Sydkinesiske Øhav når du så til tropeøen Phu Quoc. Den lille perle med de lange, hvide sandstrande, som kan være en kærkommen vietnamesisk pause langt fra storbyliv og larm.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45