Book din plads her

Book din plads til vores rejseaften om Afrika

Rejseaften
+45
Afkrydsningsfelter

Afrikas Sæsoner

Kom til rejseaften om safari, savanne, strand & gourmet i Afrika

I kalenderen lige nu:

Find det detaljerede program for vores Rejseaften længere nede på siden.

NB: Tilmelding nødvendig!

 

Mandag d. 28. oktober kl. 18.00 | Marinaen, Skamlingvejen 5, 6000 Kolding

 

Rejseforedrag, afrikansk inspireret middag & et godt glas vin: Pr. person 150,-
Tilmeld dig også gerne vores Nyhedsbrev for direkte besked om fremtidige Rejseaftener. Klik her

Book plads til rejseaften

AFRIKA SOM SAFARILAND

Det afrikanske kontinent er uendelig stort – og på alle årstider venter unikke oplevelser af naturen helt tæt på. Aftenens første del har rytmen i dyrenes årskalender som omdrejningspunkt – og fra syd til nord, fra forår over sommer og efterår til vinter kommer vi omkring gorillatreks, dyrevandringer og The Big Five-safarier. Aftenen vil guider dig mod det perfekte rejsetidspunkt for præcis de oplevelser, du drømmer om – når vi i ord og billeder fortæller om den individuelle rejses mange valgmuligheder: Lodges, camps, game drives … helt tæt på naturen.

Kenya, Tanzania og safarioplevelser direkte på stranden – samt et helt nyt twist på konceptet ‘safari’ med en introduktion til uberørtheden i det sydlige Afrika, hvor Botswanas vandveje, Okavango og Zambezi venter med spændende overnatningsmuligheder under den afrikanske stjernehimmel, der giver dig følelsen af at være helt alene i naturen.

PAUSE

Sæt dig til bords og lad dig overraske af en velsmagende, autentisk, sydafrikansk ret og et lige så velsmagende glas lokal vin – og mød nye mennesker til en hyggelig rejsesnak …

AFRIKA ER OGSÅ –

Efter middagen åbner vi vinduet til ’et andet Afrika’. Det uendeligt store kontinent er meget mere end safari: Sydafrikas gourmetmekka, vinlandets ro & dybde, den uforglemmelige, luksuriøse togrejse gennem Zimbabwe, boutiquehotellernes magi, den frie kør-selv-feries muligheder langt mod syd, Zanzibars historie og helt uforglemmelige strande, vandsport, action – og naturoplevelser ved Victoria Falls.

Afrika er også barfodsluksus, massage, friskpresset juice og udsigt til kridhvide, ensomme strande fra din terrasse … inspiration til at toppe den individuelle safari med en overraskelse eller to.

Både før og efter de to foredrag er Jens klar til at besvare dine spørgsmål – og i forlængelse af foredraget har du også mulighed for at booke et personligt møde, hvis dine rejseønsker kræver lige lidt mere. Lyt, opdag og lad dig inspirere …

Du er velkommen til at mødes med venner og familie, inden foredraget starter – dørene åbner senest 1 time før arrangementet starter – og restauranten er selvfølgelig også åben efter 2. runde, hvis I har lyst til at nyde en kop kaffe, et glas vin eller en kold øl. Også her har du chancen for at få svar på eventuelle spørgsmål – vi har ikke travlt…

 

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45