Løver i Tanzania
Solopgang i Serengeti

Safari, Game Drives & Trekking i Tanzania

Luk lige øjnene og forestil dig …

… når solen stiger op over den grænseløse græsslette og dyrene vågner, strækker sig og finder vej til vandhullet, når de dæmpede aftenlyde gennemskæres af et løvebrøl i safarilandet … eller når duften af friskbrygget lokal kaffe stiger op fra din kop, mens du nyder udsigten fra dit lodge efter dagens safari!

Tanzania er et af verdens mest eventyrlige safariområder – og helt karakteristisk er den majestætiske Serengeti Slette, Ngorongoro Krateret, kaffeplantagerne, et rigt fugleliv, betagende natur og den årlige dyrevandring. Det sydøstafrikanske lands storhed fuldendes med Zanzibars ubegribeligt smukke strande og tiltrækker rejselystne, dyreelskere og livsnydere fra hele verden.

Her kan du vælge og vrage mellem helt unikke safarioplevelser – og afhængig af præcis dit fokus, sammensætter vi en safarirejse, der lever op til alle forventninger. Den personlige kombination af nationalparker, eventuelt kombineret med Kenya, en bjergbestigning eller en eksotisk badeferie.

Kig også mod Kenya ...

I Kenya finder du et andet af verdens bedste safariområder. Store sletter og savanner, der dufter af natur, græs og støv – og fyldes af karakteristiske dyrelyde, fuglenes sang og vingesus. Anderledes … og en naturlig kombinationsmulighed!

Besøg gorillaerne i Rwanda & Uganda

At opleve de vilde bjerggorillaer i deres naturlige habitat på et gorillatrek gennem regnskoven er en fascinerende og uforglemmelig dyreoplevelse. En ekstra dimension på en safarirejse med mulighed for også at opleve lokalhistorie og -lokalliv på en helt ny måde.

Havn i Cape Town, Sydafrika

Oplev Sydafrika ...

Sydafrikas beskriveligt smukke natur folder sig ud på en afslappet, fri kør-selv-ferie mellem vinmarker, uforglemmelige strande & pingvinkolonier. Cape Towns gourmetmekka ligger bag dig – safarien venter forude!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45