Huse på stranden på Zanzibar

Strand & historie på Zanzibar

De paradisiske strande langs det blågrønne Indiske Ocean har gjort den smukke paradisø, Zanzibar, til den fortrukne destination, når safarien skal rundes af med en afslappende badeferie. Ud over det dejligt afslappende liv i en liggestol med udsigt over havet, der konstant skifter farve over koralrevene, så giver Zanzibar dig også muligheden for sejlture, snorkling eller en god vandretur.

Zanzibars hoteller, resorts og små boutiquehoteller er en palet af muligheder. Med et selektivt valg, kan du skabe de perfekte rammer om din ferie – uanset om du søger barfodsluksus, adult-only, et levende strandliv eller et famiieresort med skønne restauranter, levende poolområder og plads til leg.

Rund din oplevelse af Zanzibar af med et besøg i hovedstaden Stone Town, hvor du rejser tilbage til kolonitiden og lader dig betage af fine, velbevarede bygninger, døre med træudskæringer, der fortæller en personlig historie, fortællinger om en grusom og makaber slavetid, kig ind i Freddie Mercurys opvækst – og drys rundt i de små gader, hvor lokale kunstnere udstiller og sælger malerier & akvareller – og hvor du kan fortabe dig i butikker med kunsthåndværk, krydderier, gamle ting og antikviteter i en stor, skøn blanding. En særlig atmosfære – og følelsen af at her har tiden stået stille.

Og sidst men ikke mindst: Duft, smag og dyk ned i Zanzibars skønne, lokale, krydrede køkken. Nyd din middag på en lille restaurant med et menukort bygget op om lokale råvarer, tag øens seafood-køkken til dig – eller søg de mange gode internationale restauranter, Overalt får den madglade en anderledes oplevelse.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45