Aktiv ferie

Hvad er aktiv ferie for dig? Korte vandreture ad definerede ruter? Den helt store trekkingtur med primitive overnatninger? Et bjerg, der skal bestiges – eller en drøm om en natlig vulkantrekking, der starter i mørke og slutter på toppen i solopgangen?

Forestiller du dig at cykle stille og roligt rundt blandt smukke risterrasser og opleve hverdagslivet i mødet med lokalbefolkningen – eller at du mere er til vilde mountainbiketure med sved på panden og mudder i nakken eller smukke lange ruter på landevejscykel?

Måske er drømmen at snorkle på smukke koralrev – og måske har du et dykkercertifikat, der skal bruges på spændende dykninger i nye omgivelser, hvor fiskestimerne er farvestrålende og hajerne kommer helt tæt på? Det kan også være, at vi skal søge en destination, hvor du kan tage certifikatet og starte dykkerdrømmen?

Aktiviteterne kan fylde hele din ferie – eller blot en del. Under alle omstændigheder handler det om at planlægge, så alt går op i en højere enhed. Også hvis du rejser sammen med andre, der ikke har helt de samme aktivitetsdrømme som dig.

Det kan for resten også være ekstremt:  Bungy jumping, kitesurfing, surfing, ziplining, whitewater rafting eller faldskærmsudspring?

Gå på opdagelse her og tag det med i snakken når vi planlægger din personlige drømmerejse … så guider vi dig til de perfekte destinationer.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45