Aloha – og velkommen til Hawaii

Hawaii er et helt specielt stykke USA – og når du efter 6 times flyvetur fra USA´s vestkyst lander på den lille øgruppe midt i Stillehavet, venter afslappede dage med paradisiske strande, vulkaner, og smuk natur – og et lille fint indblik i polynesisk kultur.

Den smukke øgruppe består af 8 vidt forskellige øer med hvert sit særpræg og med Oahu, Maui, Kauai og Big Island som de mest kendte – og vil du have den fulde oplevelse af Hawaii, så kombinerer du 2-3 øer – måske flere – afhængig af hvor lang, din ferie er.

Du kan næsten ikke rejse længere væk på jorden end til Hawaii – og øerne har året rundt det skønneste klima. Hawaii er perfekt til kør selv

Ikoniske Waikiki Beach og historiske Pearl Harbour

Starter du på Oahu, lander du også på den verdenskendte og ikoniske strand, Waikiki Beach, som for mange næsten er synonym med Hawaii og den hippe, farvestrålende og internationale surferkultur, som stadig trives og sprudler. Strand- og surferlivet får kontrast af den fine hovedstad, Honolulu, som byder på storslået shopping, én af verdens meste berømte Hard Rock Caféer og skønne, etniske restauranter spredt ud over en stemningsfuld by. Det er også på Oahu, du kan opleve historiske Pearl Harbour, hvor du pludselig befinder dig på scenen for ét af verdenshistoriens mest markante overraskelsesangreb. Fascinerende og tankevækkende.  Og ikke mindst er Oahu et mekka, hvis du har lyst til at snøre vandrestøvlerne og trekke ad kendte vandreruter gennem store plantager og smuk natur til udsigtspunkter, du aldrig glemmer.

Luksuriøse Maui

Fortsætter du til Maui, lander du på nogle af Hawaiis flotteste hoteller … og et fint internationalt miljø med restauranter & golfbaner. Nyd livet – men kør også ad verdens mest snoede ’high-way’ til den nordlige del af øen. Besøg øens smukke vandfald, hold lange pauser på fantastiske strande og nyd solnedgangen over de store, gamle vulkanområder, der i dag står som golde kratere. Grib i vintermånederne chancen for at iagttage de store flokke af pukkelhvaler, der går forbi øen. En sæsonaktuel og fascinerende oplevelse.

Nyd Hawaiis romantiske stemning og natur

Søg mod Big Island – eller som den reelt hedder, Hawaii – for de store naturoplevelser. Her finder du den rolige, romantiske stemning på de små, lokale strande, de høje bjerge, regnskovens uendelighed, en autentisk oplevelse af flydende lava i Hawaii Volcano National Park – og ikke mindst skønne muligheder for aftensnorkling med de store Manta Rays.

Rund ferien af på den lækre, grønne ø, Kauai, med fantastiske solnedgange over smukke strande og den rå natur med store vandfald. Besøg den imponerende Waimea Canyon, trek langs kysten ved Napoli – og dyk på de bedste dykkerspots langs øens kyster. Naturen på Kauai er filmisk – og det er ikke uden grund at Hollywood flere gange har vendt blikket mod øen. Blandt andet King Kong og Jurassic Park giver dig en idé om, hvad du kan forvente …

Dansk Vestindiske Øer

Besøg De Dansk Vestindiske Øer

US Virgin Islands frister med nogle af Caribiens smukkeste strande, stemningsfulde byer og en skøn, tilbagelænet stemning med aktivitetsmuligheder på land, til vands og i luften. Det lille stykke Danmarkshistorie langt fra nutiden. Vælg én eller to af de spændende øer – eller kombiner og oplev lidt af hvert.

Amerikansk landevej

Oplev også USA

Den store West Coast Tour, farverige Florida, historiske Washington eller levende New York med sine ikoniske seværdigheder. USA er de perfekte rammer om en rundrejse eller en kør-selv-ferie, du aldrig glemmer. Vælg og vælg fra … lad dig inspirere!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45