Duften af fjernøsten

Asien er uudtømmelig kilde af store rejseoplevelser. Forskellighederne mellem de smukke, fascinerende asiatiske lande er store og mulighederne uendelige – uanset om målet med din ferie er at opleve lokallivet, tage historien ind, se de store UNESCO seværdigheder eller nyde stemningen og det fantastiske klima.

Overalt mødes du af skønne lokalbefolkninger og et utrolig højt serviceniveau. De lokale køkkener frister med friske råvarer og store smagsoplevelser … og afhængig af sæson og land giver vi din rejse kant med individuelle ture ud i naturen, madkurser, spaoplevelser og action som mountainbiking, trekking, etc.

Du kan rejse året rundt – det handler blot om at kende mulighederne …

Oplevelsesferie

Rejs fra det nordlige Vietnam til Mekong-deltaet i syd - og slut med Cambodias store UNESCO-sights

Barfodsluksus

Bland strandliv med risterrasser på Bali - og rund ferien af på et afsides ECO-resort i Indonesien

Sanseferien

Oplev Bangkoks inspirerende og mangfoldige madscene - og kom helt ned i gear på en uberørt, thailandsk ø

Vores destinationer i Fjernøsten

- Vælg din rejsetype og se vores anbefalinger

Vi fandt desværre ikke noget

Balinesisk rismarker

Kom til rejseaften om Fjernøsten

Gode idéer og spændende planer opstår ofte i godt selskab! Derfor har vi valgt, at vores rejseaftener skal være en god kombination af facts og hygge – og i samarbejde med dedikerede restaurantpartnere tør vi godt love dig en god aften.

Vi starter med et nærværende foredrag af én af landets bedste formidlere af rejseforedrag, Jens Thykier, som øser ud af sin store viden om aftenens rejsemål, fortæller om landenes mange muligheder og kommer fif til både store og små, lokale oplevelser.

Middag, vin og hygge

Når første runde er slut, går vi til bords og nyder en god middag og et godt glas vin sammensat med inspiration i aftenens rejsemål … der er god tid til snak og udveksling af rejseviden med de andre gæster og til at fange Jens, hvis der er spørgsmål, du lige skal have et godt svar med hjem på.

Kommende rejseaftener

Året rundt i Asien

Mandag d. 30. September | Kolding

Læs mere & tilmeld her

Pris pr. person incl. middag og et godt glas vin: 150,-

Værd at vide når rejsen går til Fjernøsten

Tryghed og sikkerhed er alt afgørende, når du rejser ud i verden … og i en tid, hvor situationen er omskiftelig, ser vi det som én af vores vigtigste opgaver at sikre, at vi kender situationen på hver enkelt destination. Vi opdaterer løbende vores viden gennem tæt og ærlig dialog med vores lokale samarbejdspartnere – og har du spørgsmål inden afrejse, så hjælper vi altid gerne.

Vaccinationer & restriktioner

For at sikre dig en opdateret og altid aktuel viden om vaccinationer, indrejse- & karantæneregler som muligt, så vælger vi at henvise til Udenrigsministeriets anbefalinger … det giver mening lige nu!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45