Oplev imponerende Dubai

Imponerende bygningsværker rejser sig omkring dig på en af verdens største legepladser – og duften af penge er umiskendelig. Alt omkring dig ”glimter” af guld, diamanter og alverdens statussymboler. Søg en solrig verden langt fra nordisk kølighed bare 6 timers flyvning fra Danmark … og find en uudtømmelige oase af gourmetoplevelser, shoppingmekkaer, lokale bazarer, natklubber og lækre strande.

Arkitekterne leger og det samme gør Dubai … her er begrænsninger ikke-eksisterende!

 

Oplevelser i Dubai

Ud over at nyde livet og at indtage verdens største shoppingcentre, kan du tage på udflugt i ørkenen i 4-hjuls trukne biler, søge de store vandlande, tage på udflugt til et af naboemiraterne, Abu Dhabi eller Sharjah, besøge Dubai Museum, sejle med de lokale bådbusser, tage på luksuriøse dinner cruises … mulighederne er mange.

Restauranter

Med alle referencerne til restauranter og cafeer, kan du næsten ikke være i tvivl om, at Dubais udbud af gourmet- og madoplevelser er så enormt, at det kan være svært at gennemskue. Så vi hjælper dig gerne godt i gang med vores aktuelle anbefalinger – og kan også hjælpe med bordreservationer og –bookinger.

Dubai

Down town Dubai og den gamle bydel

Med sine 828 meter markerer ét af Dubais vartegn, Burj Khalifa, sig i det smukt opbyggede Dubai Down Town. Nok er det verdens højeste bygning – men det er stadig det store dansende springvand, der er områdets centrum. Flankeret af verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, med sine 1200 butikker og restauranter og den autentiske Souq, imponerer det dig igen og igen med sine enestående aftenshows akkompagneret af lys og lyd.

Alene i Downtown Dubai er der indtryk og oplevelser til flere gode feriedage.

Søg området til fods – eller nyd det hele fra gode restauranter med udsigt til de imponerende scenerier.


Den gamle Bydel

I skærende kontrast til det moderne Dubais imponerende bygningsværker ligger den charmerende, gamle bydel langs kanalen, hvor de primitive handelsskibe fra bl.a. Iran kommer med varer. Tag en vandring langs vandet, kryds kanalen i en lille bådbus og gå på opdagelse i de store bazarer, Gold Souq og Spice Souq, der henholdsvis glimter af guld, ædelstene og smykker – og dufter af krydderier, nødder og andre madvarer. Spis på spændende, lokale restauranter og besøg Dubais museum, der giver dig et indblik i Emiratets eventyrlige udvikling siden fundet af olien i slutningen af 1960´erne.

 

Madinat Souq

Døgnet rundt er det 7-stjernede Hotel Burj Al Arab en fantastisk visuel oplevelse med sine smukke farveskift. Stemningen understøttes af luksushotellerne i det store Souq Madinat, af byens nyopførte bazar og af de mange kanaler, hvor du kan blive sejlet rundt fra sted til sted i. Grib øjeblikket, find vej til en af de mange gode restauranter med udendørs servering – og bliv opslugt af den smukke 1001 nats stemning i Dubais Venedig.

The Walk | Dubai Marina | Jumeira Beach

På Jumeira Beach finder du en strand, som på ingen måde kan sammenlignes med andre i hverken Dubai eller resten af verden. Direkte på meget brede strandarealer frister et væld af butikker, cafeer og restauranter med levende musik, stemning og et stort udbud af vandsportsaktiviteter. Med et kig til Palmen er stranden det helt store samlingssted for byens fastboende vesterlændinge og lokale – og du kan til enhver tid hoppe ind og blive en del af stemningen.’

Parallelt med stranden finder du The Walk med endnu flere restauranter og cafeer – og præcis dét er stedet, hvor byens luksusbiler bliver luftet og cruiset om aftenen. Bag The Walk finder du verdens største kunstige Marina udgravet i ørkenen med sin smukke promenade og endnu flere spisesteder og clubs, her i blandt de populære Marina Yacht Club og Buddha Bar.

The Palm

Én af Dubais vildeste byggeplaner er de i alt 3 store palmeøer, som tilføjer Dubai mange hundrede kilometer strand, boliger og hoteller. Som den første er Jumeira Palms lejligheder, villaer og hoteller langs stammen og på palmebladene nu færdig. Her finder du flere populære Beach Clubs og restauranter af høj standard – og på spidsen det ikoniske Atlantis Hotel med den vildeste vandpark, hvor du bl.a. kan svømme med delfiner.

Pavilion ved vandet på Maldiverne

Fortsæt til Maldiverne

Dubai egner sig rigtig godt som et stop på din vej videre ud i verden – og et af de smukkeste steder, du kan flyve hen er ud midt i det uendelige, Indiske Ocean, hvor du kan finde ultimativ barfodsluksus på små, sandstrandshvide atoller: Maldiverne. Et langsomt luksusliv med afslapning, sol, strand, snorkling … definitionen på skøn barfodsluksus.

Stole under en palme på stranden på Zanzibar

Barfodsluksus på Zanzibar

Paradisiske strande langs det blågrønne Indiske Ocean gør Zanzibar helt særlig. Afslappende badeferie med mulighed for sejlture, snorkling eller en god vandretur. Skønne resorts, fine boutiquehoteller … de perfekte rammer for barfodsluksus & strandliv.

Kænguri i Australien

Store oplevelser i Australien

Australien er smagen af BBQ og street food og følelsen af saltvand og ørkenstøv … og Dubai kunne være det perfekte stop på vej til den perfekte kør-selv-ferie gennem tre australske tidszoner og det store kontinents vidt forskellige klimazoner. Australien er det store rejseeventyr med tropiske regnskove, et helt eventyrligt dyreliv, fantastiske vinområder, skønne storbyer, de smukkeste strande med afslapning og ikke mindst uforglemmelige Great Barrier Reef. Nysgerrig?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45