Operaen i Sydney
Kænguri i Australien Man der spiller dikaridoo
Vej igennem Australsk vinmark

Australien – outbacks, strand, rev & storbyer

Drømmer du om Australien? Om den perfekte kør-selv-ferie gennem et storslået land med uanede muligheder? Gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Om et helt eventyrligt dyreliv, fantastiske vinområder, skønne storbyer og strande med afslapning og action?

Australien spænder over tropiske regnskove i nord, over det centrale, golde ørkenland til det tempererede syd. Et kæmpeland, der uanset dit rutevalg og dine prioriteringer, venter med store oplevelser … udfordringen vil for de fleste blive at vælge til og fra.

Australien er smagen af BBQ og street food, – og følelsen af saltvand og ørkenstøv. Kig med – og lad os hjælpe dig med at tegne din perfekte rute i det skønne, store land.

Strand på Fiji

Oplev Fiji, Vanuatu & Cook Islands

Fiji, Vanuatu og Cook Islands er skønne kombinationsmuligheder, hvis du drømmer om at forlænge din ferie med solbadning, barfodsluksus og livsnyderi – og ikke mindst naturoplevelser i regnskoven eller under havets overflade på farverige koralrev.

Bjergsø på New Zealand

Smukke New Zealand

New Zealand er et af verdens smukkeste lande … og perfekt til en afslappet kør-selv-ferie med forbookede hoteller og frihed til impulsivt at stoppe undervejs og nyde storbyerne, kyststrækningerne, kulturlivet, vingårdene, de smukke strande og vilde & rå naturoplevelser. Sæt selv tempoet, læg selv ambitionsniveauet for, hvad du vil se!

Nationalpark i Singapore

Stop op i Singapore

I Singapore mødes vest & øst i en ny, energisk kultur, der er et spændede stop på din vej ud eller hjem. Singapore mixer moderne arkitektur med smukke levn fra kolonitiden & traditionelt, lokalt byggeri … og har et energisk og inspirerende restaurant- & caféliv båret af en stærk økonomi. Bliv fascineret af verdens reneste storbys charme.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45