Strand på Fiji

Fiji, Vanuatu & Cook Islands

I det smukke Stillehav, forholdsvis tæt på Australien og New Zealand, ligger de tre små øriger som perler på en snor: Fiji, Vanuatu & Cook Islands er magiske!

Du kan vælge at besøge ét af de 3 øriger som din eneste destination på en uforglemmelige ferie, du kan ø-hoppe fra det ene til det andet – eller du kan koble ét af dem på en rundrejse i Australien eller New Zealand, som en eksotisk badeferie, hvor du kan slappe af og geare ned, inden turen igen går retur til virkeligheden i Danmark,

Fiji, Vanuatu & Cook Islands er hver især helt særlig og kan sagtens bære en hel ferie … for det er et besøg i en ’anden verden’.

Fiji

Fiji er ikke mindre end 333 øer, hvoraf mange kun kommer frem ved lavvande, hvilket naturligt også er grunden til at kun ca. 100 af dem er beboede. Øerne er smukke, varierede og en fantastisk naturoplevelse i de frodige, grønne regnskove, hvor papegøjer, isfugle og masser af andre farverige fuglearter gør en trekkingtur helt særlig. Omvendt skal der ikke herske tvivl om, at trækplastrene på Fiji Øerne er strandene, de smukke laguner og det farverige undervandsunivers, hvor du kan bruge hele din ferie uden at nå bare en brøkdel af de mange smukke spots, der er derude. Fiji er snorkling, dykning, solbadning, barfodsluksus og livsnyderi.

Vælg selektivt hvordan du vil bo … lad os folde vores viden om resorts, hotelvillaer og boutiquehoteller ud, så du lander det helt rigtige sted.

Dykkerbåd ved fiji

Vanuatu

Vanuatu er ét af verdens bedste steder at snorkle, for langs det lille ø-riges 83 øers eksotiske strande byder naturen på de skønneste, farverige koralrev fyldt med liv, bevægelse og energi. Vanuatu er et smukt miks af vejende palmer, vulkanlandskaber, jungle og en lokalbefolkning, der smiler og byder dig velkommen. Et autentisk lille bountyland i Stillehavet, hvor en god håndfuld små, hyggelige hoteller kan danne en smuk ramme om din ferie.

Cook Islands

Svajende palmer, fantastiske strande, solbadning, snorkling, dykning og badeliv … det er livet på Cook Islands, som ligger mellem New Zealand og Hawaii og består af blot 15 øer med en helt skøn polynesisk kultur, Øerne fordeler sig smukt om en blå lagune med koraller og Stillehavets myldrende fiskestimer. Her er livet ukompliceret, køkkenet spændende med bananer, sweet potatos og masser af friskfanget tun – og strandene uendelige og vidt forskellige. Vi guider dig til at vælge dit perfekte spot … og videre ud på øerne, så du får den fulde oplevelse af de små perler i Sillehavet.

Kænguri i Australien

Kombiner med Australien

Uluru og Great Barrier Reef i nord, Sidney, Operahuset, strandliv & Bondi Beach i øst, Melbourne i syd, Perth i vest … og ind i mellem et enormt rejseland med oplevelser for store og små. Australien er et fantastisk rejseland og et naturligt stop på din vej ud i Stillehavet …

Bjergsø på New Zealand

Kør-selv i New Zealand

New Zealand er perfekt til en afslappet og fri kør-selv-ferie. Forbookede hoteller og en veltilrettelagt rute giver dig frihed til impulsivt at stoppe undervejs, tage afstikkere og bare nyde scenerierne undervejs. Du bestemmer selv tempoet!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45