Bjergsø på New Zealand
Bjergsø på New Zealand Dampende sø i nord New Zealand
Bjerge i syd New Zealand

Kør-selv ferie i New Zealands smukke natur

Skumsprøjt i ansigtet på vej på hvalsafari, bungy jumping med vind i håret og hovedet nedad i en kraftig elastik, sved på panden på storslået gletsjertrekking, med udsigt over rattet på den frieste kør-selv ferie i smuk natur, med svovlduften fra jordens indre omkring din næse – eller tilbagelænet med udsigt til vinmarker og et glas kølig vin!

New Zealand er et af verdens smukkeste lande. Stort set alt, hvad du rejser efter i New Zealand, får kant af den markante, storslåede natur: Nordøen med sine smukt beliggende storbyer, lækre kyststrækninger og det interessante kulturliv står i kontrast til Sydøen, der trækker med vingårde, ekstremsport, land- og kvægbrug, vingårde, strande og rå naturoplevelser, som afrundes med smukt beliggende storbyer.

Vi synes, at du får den helt rigtige, frie oplevelse af New Zealand på en kør-selv-ferie med forbookede hoteller og masser af tid til afstikkere og stop undervejs. På en kør-selv-ferie i New Zealand er du aldrig på afveje, hvis ikke du selv vælger det. Infrastrukturen er lige til at gå til, vi planlægger din ferie uden lange uoverskuelige stræk, så du aldrig skal være nervøs for, om du når frem – men altid har tid til at stoppe op, hoppe ud af bilen, sidde i naturer og nyde en udsigt eller snuppe en kaffe et lille lokalt sted som lige kalder på dig.

Er kør-selv slet ikke din drøm, så fortvivl ikke – det velfungerende land kan også opleves på mange andre måder, så dine behov og ønsker er helt afgørende.

Uanset hvordan du oplever New Zealand, så bindes dine dage sammen af en gæstfri og skøn befolkning, der byder dig velkommen med åbne arme … der er langt til New Zealand, men oplevelserne er hele turen værd!

Strand på Fiji

Kombiner med Fiji, Vanuatu & Cook Islands

Ønsker du at forlænge din ferie i New Zealand med en eksotisk badeferie, så kig mod Fiji, Vanuatu eller Cook Islands. De 3 fine øriger i det uendelige Stillehav er eksotisk forkælelse, der inviterer til solbadning, barfodsluksus og livsnyderi – men også til naturoplevelser i regnskoven eller under havets overflade på farverige koralrev. Vidt forskellige – men med en ting til fælles: En skøn lokalbefolkning, der byder dig velkommen med et smil!

Kænguri i Australien

Kombiner med et australsk rejseeventyr

Har du en rigtig lang ferie – og drømmer du om den perfekte kør-selv-oplevelse gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Om at opleve et helt eventyrligt dyreliv, fantastiske vinområder, skønne storbyer og strande med afslapning og action? Så kombiner med det store rejseeventyr i Australien, hvor tropiske regnskove, det golde ørkenland og de vidtstrakte strande venter. Australien er smagen af BBQ og street food, – og følelsen af saltvand og ørkenstøv. Er Australien også din rejsedrøm?

Dubai

Kombiner med Dubai

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45