Bjergsø på New Zealand
Bjergsø på New Zealand Dampende sø i nord New Zealand
Bjerge i syd New Zealand

Kør-selv ferie i New Zealands smukke natur

Skumsprøjt i ansigtet på vej på hvalsafari, bungy jumping med vind i håret og hovedet nedad i en kraftig elastik, sved på panden på storslået gletsjertrekking, med udsigt over rattet på den frieste kør-selv ferie i smuk natur, med svovlduften fra jordens indre omkring din næse – eller tilbagelænet med udsigt til vinmarker og et glas kølig vin!

New Zealand er et af verdens smukkeste lande. Stort set alt, hvad du rejser efter i New Zealand, får kant af den markante, storslåede natur: Nordøen med sine smukt beliggende storbyer, lækre kyststrækninger og det interessante kulturliv står i kontrast til Sydøen, der trækker med vingårde, ekstremsport, land- og kvægbrug, vingårde, strande og rå naturoplevelser, som afrundes med smukt beliggende storbyer.

Vi synes, at du får den helt rigtige, frie oplevelse af New Zealand på en kør-selv-ferie med forbookede hoteller og masser af tid til afstikkere og stop undervejs. På en kør-selv-ferie i New Zealand er du aldrig på afveje, hvis ikke du selv vælger det. Infrastrukturen er lige til at gå til, vi planlægger din ferie uden lange uoverskuelige stræk, så du aldrig skal være nervøs for, om du når frem – men altid har tid til at stoppe op, hoppe ud af bilen, sidde i naturer og nyde en udsigt eller snuppe en kaffe et lille lokalt sted som lige kalder på dig.

Er kør-selv slet ikke din drøm, så fortvivl ikke – det velfungerende land kan også opleves på mange andre måder, så dine behov og ønsker er helt afgørende.

Uanset hvordan du oplever New Zealand, så bindes dine dage sammen af en gæstfri og skøn befolkning, der byder dig velkommen med åbne arme … der er langt til New Zealand, men oplevelserne er hele turen værd!

Strand på Fiji

Forlæng din ferie på Fiji, Vanuatu & Cook Islands

Drømmer du om at koble New Zealand med eksotisk badeferie, så kig mod de 3 fine øriger i det uendelige Stillehav. Eksotisk forkælelse, der inviterer til solbadning, barfodsluksus og livsnyderi – men også til store naturoplevelser …

Kænguri i Australien

Kombiner med et australsk rejseeventyr

Har du en rigtig lang ferie – og drømmer du om den perfekte kør-selv-oplevelse gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Australien er smagen af BBQ, street food & lokal vin – og følelsen af storbystemning, naturens vidundere, saltvand og ørkenstøv. Er Australien også din rejsedrøm?

Dubai

Snup et par dage i Dubai

Dubai er en af verdens største ‘legepladser’ – fyldt med imponerende arkitektur, prestige- og statussymboler og ikke mindst skønne, luksuriøse hoteller, restauranter og shopping på alle niveauer. Et naturligt stop, hvis du vil dele den lange rejse i 2 …

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45