Bjerge i syd New Zealand

Det bedste på Sydøen

Turen fra Nordøen til Sydøen er en af verdens smukkeste sejlture – og indsejlingen til Sydøen er uforglemmelig. Du oplever allerede her, at du er på vej til måske verdens smukkeste ø. Høje bjerge, rå kyster, store skovområder, gletsjere, vingårde og vilde fjorde, smukke strande samt skønne byer – det er Sydøen.

Hop på toget fra færgelejet til kystbyen, Kaikoura, eller få de første glimt af Sydøens bjergtagende natur gennem frontruden på din lejebil eller –autocamper. Er det sæson, så grib chancen for en imponerende hvaltur, inden du går på opdagelse i den smukkest beliggende by og ikke mindst spisekortene på byens gode restauranter, hvor du finder de skønneste seafood-oplevelser. Smag på Marlboroughs berømte Sauvignon Blanc, oplev landets mest populære vinområde – og tag toget fra ost til vest og besøg de enorme gletsjere på “The Alps”.

New Zealand har næsten flere naturoplevelser end man kan rumme på én ferie. Men gør et forsøg og lad det være omdrejningspunktet for din ferie. Landets højeste bjerg, Mount Cook, turkise søer, den gletcherformede Lake Pukaki, nationalparker, New Zealands største gletcher, Taman Gletcheren … vi kunne blive ved. Med små og store afstikkere kan du nå vidt omkring.

Vejen til Queenstown tager dig ad afsides runder over ofte kun ensporede broer, gennem fåreflokke og hjortefarme – og når du når frem, er det med udsigt over Lake Wakatipu og bjerge i baggrunden.

Byen er den new zealandske version af en alpin skisportsby. Der er aldrig langt til den næste sportsaktivitet – og heller ikke til fest og farver. Du vælger selv i det store katalog af bl.a. bungy jumping, faldskærmsudspring, high-speed sejlads, klippe-klatring, mountainbiking og trekking.

Er du mere til mindre udfordrende aktiviteter, kan du sejle i kano, fiske, trekke ud i naturen eller måske tage med svævebanen til toppen af bjerget og nyde udsigten over byen. Og ikke mindst kan du tage på fantastiske dagstur ud af byen, bl.a. til nationalparken Fiordlands fabelagtige, dramatiske scenerier – og ikke mindst Milford Sound, som trods sit misvisende navn er en fjord og måske endda den smukkeste del af Fiordlandet.

Snup et par dage med Queenstown som base … og få de sidste new zealandske oplevelser på kontoen, inden du igen hopper på flyet mod Danmark.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45