Den individuelle rundrejse

Sætter du de store UNESCO-seværdigheder på din liste? Er naturoplevelserne i højsædet? Elsker du metropolernes myldrende liv? Er hotellerne et stop på vejen eller en oplevelse i sig selv? Skal du bryde rundrejsen med strandliv og barfodsluksus? Har lokal gastronomi en stor plads i dit livsnyderhjerte?

Vil du lade én destination stå alene eller naturligt kombinere to eller flere rejselande? Og vil du bryde din ud- eller hjemrejse med et kontrastrigt stop i én af verdens inspirerende storbyer. Mulighederne er uendelige!

Bevidst og ubevidst har du sikkert hentet inspiration gennem lang tid. Hørt om unikke oplevelser, kigget på rundrejser til alverdens, fantastiske lande og byer, læst rejseblogs og set billeder. De forventninger, tanker og ideer bringer du med, når vi mødes Du får valgmuligheder, træffer dine personlige valg – og resultatet er et skræddersyet eventyr, hvor dine forventninger og drømme går op i en højere enhed.

Alt er planlagt for dig – ned til mindste detalje – bundet sammen af kompetente og nærværende lokalguider og -chauffører, der passer på dig, så du kan føle dig helt tryg og nyde både forventningens glæde og en helt personlig perlerække af helt uforglemmelige rejseoplevelser …

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45