Kina

Den individuelle rejse til Riget i Midten

Du kan godt tabe pusten i Kinas myldrende hverdagsliv … men kun for at fascineres af den hektiske arbejdsomhed og aktivitet, som kendetegner det store rige i midten – og fordi du i Kina finder nogle af de seværdigheder, der med helt unikke historier tager pusten fra de fleste.

Stå på den Kinesiske Mur og prøv et øjeblik at forestille dig, hvad det krævede at bygge over 6.000 km mur århundreder tilbage. Besøg Den Forbudte By og tag tankerne tilbage til Kejsertidens 1400-tals liv bag lukkede porte og høje mure – og når du er mæt af story telling og visuelle indtryk, så fortsæt ud i skønne storbysoplevelser, til den årlige isfestival eller de skønne, lidt oversete kinesiske strande.

Hos os finder du det meste – og resten kan vi arrangere via et stærkt lokalt netværk.

Derfor får du blot lidt inspiration til at sætte tankerne i gang …

Munk der beder på gaden i Tibet

Kombiner med Tibet

Du fanges på magisk vis af den tibetanske buddhismes ritualer, fyldt med mantraer, bønner og meditation – og mødet med de venlige tibetanere, der gør dine rejseoplevelser i Tibet helt uforglemmelige. Oplev Lhasas gamle bydel, verdens højeste bjergplateau på kanten af Mount Everest …

By i Nepal

Kombiner med Nepal

Det lille, smukke kongerige med udsigten til Himalaya. Et virvar af hverdagsliv, religion, fascinerende traditioner – og en storslået natur. Nepal rejser sig dag for dag, år for år efter det store jordskælv – det tager tid men sporene ødelægger på ingen måde dine oplevelser i det spændende rejseland.

Taj Mahal, Indien

Kombiner med Indien

Indien dufter af røgelse, krydderier, mad og røg … og  lyder som en blanding af dyttende biler, muh’ende, hellige køer og talende mennesker.  Et helt fantastisk sansebombardement med store seværdigheder som Taj Mahal, Vindenes Palads og Det Røde Fort … ritualerne, ligbrændingerne og de hellige mænd i Varanasi. Helt uforglemmeligt!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45