Rejsetyper

Oplevelser? Afslapning? Action?

Find den rejsetype, der passer dig bedst ...

Der er mange måder at opleve verden på … den aktive, den afslappede, den romantiske, den nysgerrige!

Med en individuelt, planlagt rejse uden faste afrejsedatoer, definerede hoteller, udflugter & tidsplaner kan vi imødekomme præcis dine rejsedrømme – uanset hvor i verden, du vender blikket hen.

Den individuelle rundrejse

Hos Amazing Tours har vi ingen fastdefinerede pakkerejser. Vi skaber altid din rejse fra bunden – hos os er den individuelle rundrejse din rejsedrøm, der bliver til virkelighed.

Bevidst og ubevidst har du sikkert hentet inspiration gennem lang tid. Hørt om unikke oplevelser, kigget på rundrejser til alverdens, fantastiske lande og byer, læst rejseblogs og set billeder. Alle de forventninger, tanker og ideer bringer du med, når vi mødes til en times god dialog og sparring – og alt det lader vi sammen med vores lokalviden og små tips & tricks indgå i et skræddersyet rejseeventyr.

Lækkert fugle perspektiv af stand på PhiPhi

Badeferie & afslapning

Også når ’sol, strand, sand og vand’ definerer dine feriedrømme er mulighederne uendelige – og vi inviterer dig til at gå på opdagelse i et væld af muligheder: De helt klassiske destinationer – og nye, utraditionelle rejsemål, som gemmer på små, oversete strande langt fra alfarvej med en helt særlig autentisk feriestemning.

I planlægningen af den perfekte badeferie er lokalområdet omkring stranden og ikke mindst hotelvalget helt afgørende, for det her du kommer til at tilbringe dine lange, hyggelige dage på en drømmeseng med fødderne i sandet – og de stemningsfulde aftener på små strandrestauranter, der serverer det lokale køkken med charme og smil.

På nogle destinationer kan du vælge det afsidesliggende, lille hotel med ganske få men helt perfekte afbræk i livsnyderiet, på andre vil du lande midt i et sprudlende lokalliv – og endnu andre steder er et velfungerende, internationalt resort den perfekte ramme om din ferie.

Mærk altid efter hvilke faciliteter du ønsker dig på hotellet: Poolområder og -faciliteter, vandsportsmuligheder, dykning & snorkling, beachvolley eller måske bare … ro, spa, massage & en fin, lille poolbar?

Smuk hvid sandstrand

Barfodsluksus

De små boutiquehoteller, den lille hytte direkte på stranden, det bæredygtige og kompromisløse ECO-resort, luksuriøse glampingtelte, kun-for-voksne resorts med en nærværende og afslappet service … barfodsluksus kommer i mange udgaver, som alle har roen og den helt særlige stemning til fælles.

Du finder de små oaser overalt i verden – også der hvor du mindst venter dem. Godt gemt, afsides liggende eller midt i levende lokalmiljøer men afskærmet på en skøn & uforglemmelig måde. Intime, ikke nødvendigvis klassisk luksuriøse men med en særlig kant, der inviterer dig til at sænke skuldrene og bare være …

Der er her du møder ildsjælene med en passion for ekstrem god service – og det er her, du kommer helt ned i gear og lader rækken af smukke dage glide forbi dig, mens du forkæler dig selv med skøn, lokal mad, yoga, massage, spa – og måske snorkling direkte fra stranden.

Familieferie

Når I rejser ud som familie, giver I hverdagen en ny dimension og skaber uforglemmelige minder om kultur, natur – og det at dele dagen uforstyrret med hinanden. Hvert år sender vi masser af familier på sommerferie, efterårsferie og vinterferie – men vi sender også ‘storfamilier’ på generationsrejser: Sølv- og guldbryllupsrejser, rejser der markerer runde fødselsdage og andre mærkedage – og rejser helt uden anledning, hvor forældre og bedsteforældre vælger at glæde børn, børnebørn og sig selv med store rejseeventyr.

Når 2, 3 eller måske 4 generationer rejser sammen, har vi et særligt fokus på at sikre, at rejsemål, hotelvalg, aktivitetsniveau og oplevelser passer til præcis den gruppe, der skal afsted, så alle får de bedste mindre med hjem.

Det hele starter med god planlægning …

Vej der går ud i horisonten

Kør-selv-ferie

Kør-selv-ferien er en skøn, afslappet ferieform, som giver dig en unik kombination af definerede planer og en uendelig frihed til impulsive stop, når et vejskilt eller et natursceneri fanger din opmærksomhed.

På kør-selv-ferien tegner vi sammen en rute og lægger et ambitionsniveau, der sikrer, at du aldrig føler, at du skal trykke speederen i bund for at nå frem til dit næste stop. Det supplerer vi med en lang række forslag til afstikkere, som du på din vej kan prioritere, som du har lyst til. Det bliver aldrig kedeligt … for kunsten er nok især at vælge fra. Der er altid noget at se på din rute og vi har masser af fif og små hemmeligheder, vi kan dele med dig!

Hotellerne er booket på forhånd, så du er ventet, når du kommer frem – og valgt, så de har præcis de faciliteter, som du har brug for på det enkelte stop. På den måde optimerer vi dit rejsebudget, så de skønne hoteller venter, når du har tid til at nyde dem og ikke blot er ’på vej videre’. Det giver mest mening, synes vi.

Søg ud i de store nationalparker, cruise langs alverdens smukke kyster, snup et par storbydage, søg de uendelige vidder langt fra alt og alle, dyk ned i lokallivet – og tag en pause ved en skøn, lokal strand, hvor aftenen nydes i solnedgangen …

Safari

En safarirejse er en af livets helt store oplevelser – og den helt rigtige kombination af safaridrømme, destination og rejsetidspunkt giver en oplevelse for livet. At komme tæt på dyrenes naturlige habitat, kontinentets autenticitet og historie handler nemlig om små og store personlige valg … for der er ikke kun én ’opskrift’ på den ultimative safarirejse, der er mange.

Måske drømmer du om at se ’The Big Five’? Opleve de store dyrevandringer? Nervepirrende game drives for at finde løveunger? Måske er du mere fascineret af gorillaerne? Eller elefanterne? Eller ønsker at krydre livet på landjorden med pingvinkolonier, hvaler og hajer? Måske tilføjer du en flyvetur i luftballon i solopgangen efterfulgt af champagnebrunch på savannen? En helikoptertur over Victoria Falls? Eller en middag i et privat hjem?

Hos os er alle safarirejser individuelle og planlagt, så der er taget hensyn til alle deltagere – uanset om safarien skal planlægges efter flere generationer, eller I bare er 2. Det sikrer jer et tempo og en rejseplan, der præcis matcher jeres ønsker – uden hensyn til faste tidspunkter for game drives, udflugtsmuligheder eller andre gæster.

Brandtrapper på farvede bygninger

Storbyferie

En storbyferie er fantastisk … den kan stå alene som en god forlænget weekend eller et stop på vejen som en del af en længere rundrejse. Og helt afhængig af kontinent og årstid, så kan alverdens metropoler hver især noget helt særligt.

Hos Amazing Tours gør vi noget særligt ud af at kombinere det planlagte med det impulsive. Enhver storby har en række must-sees, som vi fletter ind i jeres rejseplan – men også en særlig puls, som du kun mærker, hvis du kobler dig ind i lokal livet, observerer og har tid til pauser. Vi har masser af tips og tricks til, hvor du finder den lokale magi og de gratis oplevelser – inspiration som du kan bruge, hvis du får behov – eller glemme alt om, hvis du bare lykkes med at være og samle magien op på din vej.

Aktiv ferie

Definitionen på en aktiv ferie er forskellig fra gæst til gæst, fra familie til familie. Men uanset hvilket niveau, du befinder dig på, så findes der en destination med aktiviteter, der passer til dig. Det handler bare om at vi snakker mulighederne igennem og definerer præcis, hvor aktiv din ferie skal være.

Måske tænker du korte vandreture ad definerede ruter? Eller den helt store trekkingtur med primitive overnatninger? Måske er der et bjerg, der skal bestiges – eller en drøm om en natlig vulkantrekking, der starter i mørke og slutter på toppen i solopgangen?

Gastronomi

Vi har en særlig passion for god mad, den hyggelige sundowner og de lokale køkkener … og vi kan slet ikke kan lade være med at dele den med dig! Uanset hvor din rejse går hen, så kan vi gøre dig en lille smule lækkersulten, når vi deler vores små, hemmelige steder og gastronomiske overraskelser med dig – og du vil glæde dig til at føle dig velkommen og ventet ude i verden.

At lade dagens indtryk bundfælde sig over en unik madoplevelse på et skønt lokalt sted er den perfekte afslutning på en begivenhedsrig feriedag … men hvilken restaurant skal du vælge?

Overalt er rækken af restauranter, cafeer og barer uendelig. Turistfælderne truer, det er svært at finde ”perlerne”! Men gennem et tæt samarbejde med lokale madentusiaster er vi up-to-date på det bedste, det hippeste og det nyeste på de lokale madscener og som en del af din rejseplanlægning guider vi dig både til de ukendte steder med de helt særlige køkkener og til gourmetoplevelserne, der sætter sig som fantastiske madminder.

Business

Professionelle rejser med kolleger & medarbejdere

På en erhvervs- eller firmarejse kombineres et professionelt indhold med teambuilding på højeste plan. Fælles oplevelser skaber fælles fodfæste, forståelse og tætte bånd. Specielt når rejsen er skræddersyet og understøtter præcis det mål, du sigter efter:

  • Når produktlanceringer skal løftes til nye højder …
  • Når bestyrelsesmødet trænger til nye rammer …
  • Når strategiseminaret kræver ro, fordybelse og kreativitet …
  • Når samarbejder eller netværk skal etableres eller styrkes …
  • Når personalet skal plejes, ny viden skal tilegnes eller resultater og jubilæer skal fejres …

At vælge en professionel partner på rejseplanlægningen giver dig ikke blot et hurtigere overblik over muligheder og alternativer og et bedre afsæt for at træffe de helt rigtige valg for din gruppe – men også mere tid til at planlægge og detaljere rejsens faglige indhold, så det professionelle udbytte bliver det bedst mulige.

Cermoni pavilion på stranden

Bryllupsrejser

Det siger næsten sig selv … en bryllupsrejse er ’dig & mig-romantik’, når det er allerbedst.

Måske er det for jer synonym med barfodsluksus og forkælelse? Sol og palmer – kun afbrudt af en tur i bølgerne på en smuk strand? Middage på stranden – måske en vielse under eksotiske himmelstrøg?

Et lille boutiquehotel med en helt særlig stemning – eller et eco-resort, hvor snorkling, dykning, yoga & massage fylder dagene med nærvær & kærlighed?

Og måske drømmer I om at starte et nyt kapitel sammen med en helt særlig oplevelse? Solopgangen over kærlighedens smukke Taj Mahal – eller solnedgangen ved Himalayabjergene?

Eller lade dagene gå i en lille glampingoase på savannen, hvor morgenmaden nydes med udsigt til solopgang, dyrene der vågner … bare jer to helt alene midt i den smukke natur!

Formel 1

Med en særlig passion for kombinationen af højspændte motorløb, enestående gourmetoplevelser og ‘livsnyderi’ sætter et vi et par gange eller tre om året Formel 1 i rejsekalenderen – og sætter kurs mod både kendte og nye Formel 1 destinationer …

Udgangspunktet er altid de bedste Grandstand pladser, et godt overblik over banen og en grundig introduktion til den destination, som vi skal opleve – og hver gang det er muligt, rejser vi sammen med specialister, som giver oplevelsen et passioneret twist. Vi oplever Qualifying og udviklingen fra Q1 til Q3, så vi er helt opdaterede og klar til Race Day – og pakker oplevelserne ind i restaurantbesøg, lokal sightseeing, relevante udflugter og tid til afslapning. Typisk er rejsen bygget, så det er muligt at vælge til og fra – og dermed også at hoppe ud af fællesskabet for at opsøge lokale oplevelser på egen hånd.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45