Oceanien

Australien, New Zealand og smukke, spredte øer omgivet af uendeligt hav … Oceanien er smukt, trygt og uendeligt med sine mange muligheder, klimazoner & forskelligheder. Perfekt til en fri kør-selv og aktive ferier med vandresko eller badetøj, snorkling, dykning og vandsport.

Kør gennem smukke landskaber, uendelige vidder, oplev sol, strand & sne på én gang. Kør langt fra alfarvej – eller nyd et summende imødekommende byliv med arkitektur, madkultur & søde mennesker.

Du når ikke det hele på én ferie, så vælg, vælg fra og nyd at tage lokallivet og naturen ind uden konstant at være på vej videre. Planlæg din ferie , så du har tid til små afstikkere … på den måde komme du bedst ind under huden på Oceanien …

Og føler du at du mangler noget, når du rejser hjem, så er du ikke den eneste … men det giver dig jo bare en god grund til at vende tilbage efter mere  …

Strand og snorkling

Hvide sandstrande og en farvestrålende verden under havets overflade. Oplev strandene & de uendelige koralrev.

Den frie kør-selv-ferie

Planlagte ruter med tid til impulsive afstikkere - og skønne hoteller, der venter. Fantastiske naturscenerier venter.

Den vildeste natur

Uendelige vidder, stemningsfulde fjorde, koralrev, tropisk regnskov og fantastiske strande. Oceanien har det hele.

Vi fandt desværre ikke noget

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45