Smuk hvid sandstrand

Barfodsluksus

De små boutiquehoteller, den lille hytte direkte på stranden, det bæredygtige og kompromisløse ECO-resort, luksuriøse glampingtelte, kun-for-voksne resorts med en nærværende og afslappet service … barfodsluksus kommer i mange udgaver, som alle har roen og den helt særlige stemning til fælles.

Du finder de små oaser overalt i verden – også der hvor du mindst venter dem. Godt gemt, afsides liggende eller midt i levende lokalmiljøer men afskærmet på en skøn & uforglemmelig måde. Intime, ikke nødvendigvis klassisk luksuriøse men med en særlig kant, der inviterer dig til at sænke skuldrene og bare være …

Der er her du møder ildsjælene med en passion for ekstrem god service – og det er her, du kommer helt ned i gear og lader rækken af smukke dage glide forbi dig, mens du forkæler dig selv med skøn, lokal mad, yoga, massage, spa – og måske snorkling direkte fra stranden.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45