Oplev Thailands smilende mangfoldighed

Orkideer i alverdens nuancer, duften af lemongrass og spicy chicken satay eller knasende insekter mellem tænderne fra små gadekøkkener, dyttende tuk-tuk’er og skønne smilende ansigter overalt…

Eller lyden af sagte vind, knækkende bølger akkompagneret af friskskåret eksotisk frugt, kølige drinks, udsigten til hvide sandstrande og frodig jungle …

Og ikke mindst solnedgang over en sydende metropol fra en elegant restaurant – eller over den smukkeste lille bugt i strandtøj med sand mellem tæerne inden middagen venter under palmetræer med svajende lamper i smukke farver …

Thailand er ganske enkelt … ‘amazing’.

Thailand dufter, smager og føles fantastisk, er et nemt og trygt land at være turist i – og er en helt uudtømmelig kilde til skønne rejseoplevelser fra paradisøer med ro, afslapning og ekstrem god service – til pulserende storbyferie i én af verdens mest inspirerende byer, Bangkok.

Burma

Kombiner med Myanmar

Myanmar fanger dig med sin historie, mystik og stemning. De store floder, fantatiske bygningsværker, templer og en befolkning, der tager i mod dig med åbne øjne. Det tidligere mystiske, lukkede Myanmar er ét af Sydøstasiens smukkeste lande og en spændende kombinationsmulighed, hvis du vil forlænge din ferie, men også en oplevelsesrig ferie i sig selv.

Angkor Wat, Cambodia

Kombiner med Cambodia

Oplev kontrastfyldte, fascinerende og barske Cambodia, som er en naturlig kombinationsmulighed, når du besøger Thailand. Et spændende rejseland, som er meget mere end Angkor Wat. Giv verdensarven kontrast med et spændende lokalt køkken og historien om et rædselsregime, der stadig sætter sine spor overalt.

Laos

Kombiner med Laos

Kombiner dine oplevelser i Thailand med autentiske Laos, hvor buddistiske munke, karisma & grønklædte bjerge giver dig en charmerende hop fra nutiden og  tilbage til en smuk kulturarv, der under kommunismen er sat lidt på pause. Her stiger solen op over myldrende byer, kolonitidens tydelige spor, munkeliv & gyldne templer.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45