Oplevelser på en rundrejse i Thailand

De mange smukke, thailandske destinationer med hver sine ”specialiteter” bindes nemt og ubesværet sammen til en rundrejse, hvor natur, kultur, strand og oplevelser går op i en højere enhed.

Ikke kun på destinationerne men også på små afstikkere undervejs er der uendelig meget at opleve. Har du specielle ønsker eller interesser, har du læst eller hørt om noget helt specielt, så bring det ind i vores snak om din personlige rejse til Thailand. Meget er muligt i et land, hvor tuk-tuks, longtail-både, private taxaer og spændende alternative transportformer ikke koster en formue. Lad dig ikke på forhånd begrænse!

Sukhothai | Ayutthaya | River Kwai

Din opmærksomhed rettes mod jungleliv, naturen og den helt unikke stemning, når din private longtail-båd glider ned ad floden Kwai igennem junglen. Når dit flydende luksushotelværelse dukker op, så stiger humøret endnu et par grader og når du næste morgen åbner din dør, er det til en udsigt, du sjældent glemmer.

Siger du ordene ”Broen over floden Kwai” og Dødens Jernbane, så griber historien om det berygtede Hell Fire Pass dig. Her tvang japanerne under umenneskelige forhold de australske, britiske, hollandske og andre allierede krigsfanger til at arbejde 18 timer i døgnet. Du føler med de over 700 mennesker, der bukkede under i de 6 uger i helvede …

Helt anderledes er en smuk cykeltur gennem de gamle hovedstæder, Ayuttaya og Sukhothai, hvor smukke gamle templer og masser af Buddha figurer glider forbi dig. Husker du de mange smukke reklamer, du gennem tiden har set med thailandske Buddhaer, så er du præcis, hvor de smukke billeder er taget – og du får chancen for at opleve den smukkeste solnedgang, Kongens sommerpalads og et fantastisk sansebombardement af farver og dufte på områdets to flydende markeder …

Central- og Nordthailand

Bjergstammer, rismarker, storbyer, bjerge, smuk natur og farme får modspil af flotte, gamle europæiske og kinesiske kolonibygninger i Den Gyldne Trekant og langs Mekhong floden i Central- og Nordthailand. 

Med base i Chiang Mai, Chang Rai, Pai, Mae Hong Son, Phrae eller Lampang – for blot at nævne nogle af byerne – er du tæt på Laos og Burma, som kan besøges på dagsture, på lokale kaffe- og teplantager og på kølige nætter i hytter på pæle i små landsbyer, når du trekker ud og oplever hverdagslivet på tætteste hold.

Kombiner med Laos

Burma

Kombiner med Burma

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45