Laos
Luang Prabang Laos

Verdensnaturarv & asiatisk charme i Laos

Solen stiger langsomt op over små krogede gader og stræder, som stille fyldes med barfodede munke i alle aldre og pludselig skifter bybilledet farve til mange nuancer af orange. Det er morgen i Østens glemte land, Laos – og du er stået tidligt op, for at opleve munkene specielle ro og karisma. Ro for sjælen, ingen stress i et land omsluttet af charmerende buddhisme og en smuk kulturarv, som løftes med respekt …

Laos smager af nykogt sticky rice, mild chili-jeow og knaser af friske, aromatiske krydderurter – med et twist af kolonitidens franske indflydelse. Dejlige madoplevelser i et dejligt land.

Kommunismen har regeret siden starten af 90erne, og siden har landet tabt udviklingsmæssigt momentum … til gengæld har de værnet om de mange UNESCO verdensnaturarvs steder og bevaret en skøn autenticitet

Vientiane Laos

Vientiane

Vientiane er uden sammenligning Østens roligste hovedstad – og en af verdens mindste beliggende på den mægtige Mekong flods bred. Vientiane opleves bedst på hyggelige gåture gennem byens forskellige områder – der nærmest føles som en række små landsbyer, der er vokset sammen til Vientiane . Din tur fører dig forbi Nationalmuseet og byens spændende templer – herunder Wat Sisaket, som er det ældste.

Står du tidligt op, oplever du i Vientiane munkenes tiggergang ved solopgang, mens byen resten af døgnet fyldes af en særlig atmosfære.

Luang Prabang Laos

Luang Prabang

Luang Prabang ligger utrolig smukt i krydset mellem grønklædte bjerge og floderne Mekong og Khan – og emmer af en betagende og hyggelig atmosfære med stærke tråde til den franske kolonitid.

Luang Prabang var for tusinde år siden et bjergkongerige – og det var charmerende Luang Prabang de franske opdagelsesrejsende mødte, da de sejlede op af Mekong floden og ind i Indokina. I dag er hele byen fredet af UNESCO – og på magisk vis lokker de små krogede gader med lokale restauranter og coffee shops, gamle kolonibygninger og 200 gyldne templer stadig.

Byen lever fra tidlig morgen, så du skal tidligt op. Nyd solopgangen fra Mount Phousi, gå en tur på det smukke morgenmarked – og oplev de mange barfodede munke gå gennem byen for at tigge almisser. Brug dagen på det elegante Royal Palace Museum, spændende kokkeskoler, se byens spændende templer – og mød de mange barfodede, orangeklædte munke i bybilledet. Vær med når alle samles ved floden til sundowners og snakker om dagens mange skønne oplevelser og slut din dag i Luang Prabang i det fransk-laotiske køkken …

Burma

Kombiner med Myanmar

Rejs videre ind i et andet fascinerende land, hvor mystik, historie, smukke solopgange og en dejlig lokalbefolkning giver din ferie nye dimensioner. Fra et lukket, hemmeligt land til et uopdaget, smukt asiatisk eventyr …

Thailand

Kombiner med Thailand

Thailand dufter, smager og føles fantastisk. Et ukompliceret og trygt land at være turist i. Bryd den lange rejse med et par dage med pulserende storbyferie i én af verdens mest inspirerende byer, Bangkok … oplevelser og hoteller, du aldrig glemmer!

Både i vandet

Kombiner med Vietnam

Frodige rismarker, en afslappet atmosfære, autentiske byer – og synet af de mange hundrede sandstensformationer, som rejser sig i UNESCO fredede Halong. Vietnam er enestående og storslået natur kombineret med en utrolig spændende krigshistorie, et fantastisk køkken og strand & stemningsfulde hoteller.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45