Vej der går ud i horisonten

Kør-selv-ferie

På kør-selv-ferien tegner vi sammen en rute og lægger et ambitionsniveau, der sikrer, at du aldrig føler, at du skal trykke speederen i bund for at nå frem til dit næste stop. Det supplerer vi med en lang række forslag til afstikkere, som du på din vej kan prioritere, som du har lyst til. Det bliver aldrig kedeligt … for kunsten er nok især at vælge fra. Der er altid noget at se på din rute og vi har masser af fif og små hemmeligheder, vi kan dele med dig!

Hotellerne er booket på forhånd, så du er ventet, når du kommer frem – og valgt, så de har præcis de faciliteter, som du har brug for på det enkelte stop. På den måde optimerer vi dit rejsebudget, så de skønne hoteller venter, når du har tid til at nyde dem og ikke blot er ’på vej videre’. Det giver mest mening, synes vi.

Søg ud i de store nationalparker, cruise langs alverdens smukke kyster, snup et par storbydage, søg de uendelige vidder langt fra alt og alle, dyk ned i lokallivet – og tag en pause ved en skøn, lokal strand, hvor aftenen nydes i solnedgangen …

Vi fandt desværre ikke noget

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45