Mennesker der går med kurve fyldt med kaffebær

Natur, kør-selv & strand i Costa Rica

Lette, hvide skyer samler sig omkring vulkantoppen, himlen er blå og regnskovens farver, lyde og dufte fortættes …. du er landet midt i noget af verdens smukkeste natur i det forholdsvis lille land, Costa Rica.

Mellem Stillehavet og Det Caribiske Hav mødes vulkaner, smukke kyststrækninger, nationalparker og øens spændende hovedstad – og ingen andre steder i verden får du en så nærværende oplevelse af klimazoner, biodiversitet, regntidens omskiftelighed og et helt særligt klima.

Dyrelivet er eventyrligt og rigt, lokalbefolkningen er charmerende og imødekommende – og Costa Rica egner sig perfekt til en skøn kombination af kør-selv-feriens frihed og guidede oplevelser. Og til at vælge frit mellem små, lokale boutiquehoteller med masser af personlighed og skønne, strømlinede resorts med alle faciliteter.

Hop ind og ud af naturen, kombiner action med afslapning – og tag naturen helt ind.

Amerikansk landevej

Kombiner med USA

Den store West Coast Tour, farverige Florida, historiske Washington eller levende New York med sine ikoniske seværdigheder. USA er de perfekte rammer om en rundrejse eller en kør-selv-ferie, du aldrig glemmer. Vælg og vælg fra … lad dig inspirere!

Dansk Vestindiske Øer

Besøg De Dansk Vestindiske øer

Caribiens smukkeste strande og et lille stykke Danmarkshistorie venter dig på De Dansk Vestindiske Øer. Historie om et Danmark langt fra nutiden – og en afslappet, tilbagelænet ‘vibe’, masser af aktiviteter og kuriøse, historiske levn i de stemningsfulde byer. Vælg – eller øhop, hvis du har tiden. Du vil ikke fortryde!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45