Strand i Costa Rica

Strande & byliv i Costa Rica

San José

Costa Ricas lidt oversete hovedstad ligger smukt på et højdedrag og er fyldt med spændende arkitektur, historie, museer og smukke parker, der er omdrejningspunkter for storbyens kultur. Den største, la Sabana Park, er Costa Ricas version af New Yorks Central Park … her mødes de lokale og gæster er mere end velkomne. Oplev katedralen, besøg jade- og guldmuseerne, gå på marked og mød den imødekommende, katolske lokalbefolkning, inden du fortsætter ud i landets smukke natur.

Costa Ricas Strande

Costa Ricas beliggenhed mellem Det Caribiske Hav og Stillehavet betyder at du næsten har ’frit valg på alle hylder’, når det handler om strandliv. Landets omkring 300 strande byder på noget for enhver.

Oplev de lange kridhvide strande, de små uberørte bugte og fascinerende sorte vulkanstrande – men træf selektivt det rigtige valg i forhold til landets regntid, Vælg til og fra … afslapning, sejlture, snorkling med mantarays eller havskildpadder, ture på ATV … mulighederne er der overalt. Søg det perfekte hotel blandt familievenlige resorts og hoteller med alle faciliteter over adult-only og boutiquehoteller til glamping.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45