USA

Metropoler der aldrig sover, historiske vingesus, storslåede nationalparker, uendelige vidder, farvestrålende strandliv med energi & karakteristiske livredderhuse … en individuelt planlagt rejse til USA er begrænsningens kunst.

Lad dig friste, skab din egen bucket liste – og bind det sammen på en fri kør-selv-ferie. Eller hop på flyveren og zig-zag fra nord til syd. Fra storbyliv til strandliv. Fra action til afslapning.

Og kig mod det nye store rejseland Costa Rica – biodiversitet, strande & små lokale hoteller, der byder dig velkommen i en helt anden verden.

Rejs året rundt – men vælg med omtanke, så du får præcis de oplevelser med hjem, som du drømmer om …

Det solrige USA

Oplev storslåede nationalparker, kør over San Franciscos Golden Gate Bridge til de store Redwood træer, eller oplev suset fra Las Vegas

Musikruten

Den legendariske amerikanske musikhistorie pulserer fra det østlige central USA. Kør fra Chicago til New Orleans og mærk magien

Travlhed og Præsidenter

Mærk New Yorks travlhed og larm, og oplev den amerikanske historie og demokrati i Washington.

Vi fandt desværre ikke noget

Kom til rejseaften om USA

Gode idéer og spændende planer opstår ofte i godt selskab! Derfor har vi valgt, at vores rejseaftener skal være en god kombination af facts og hygge – og i samarbejde med dedikerede restaurantpartnere tør vi godt love dig en god aften.

Vi starter med et nærværende foredrag af én af landets bedste formidlere af rejseforedrag, Jens Thykier, som øser ud af sin store viden om aftenens rejsemål, fortæller om landenes mange muligheder og kommer fif til både store og små, lokale oplevelser.

Middag, vin og hygge

Når første runde er slut, går vi til bords og nyder en god middag og et godt glas vin sammensat med inspiration i aftenens rejsemål … der er god tid til snak og udveksling af rejseviden med de andre gæster og til at fange Jens, hvis der er spørgsmål, du lige skal have et godt svar med hjem på.

Næste rejse aften

De fire årstider i USA

Mandag d. 11. november | Kolding

Læs mere & tillmeld her
Pris pr. person incl. middag og et godt glas vin: 150,-

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45