Lækkert fugle perspektiv af stand på PhiPhi

Badeferie & afslapning

Du kan forkæle dig selv med nye vinkler på de helt klassiske badedestinationer – eller søge mod nye rejsemål, der overrasker dig med skønne strande, stemningsfulde hoteller med en tilbagelænet atmosfære – der emmer af feriestemning. Den klassiske badeferie med fokus på sol, strand, vand og afslapning har mange vinkler – og vi guider dig, så du får det bedste ud af dine kostbare feriedage,

Lokalområdet omkring stranden, lokallivet og ikke mindst hotelvalget er helt afgørende, for det her du kommer til at tilbringe dine lange, hyggelige dage på en drømmeseng med fødderne i sandet – og de stemningsfulde aftener på små strandrestauranter, der serverer det lokale køkken med charme og smil.

På nogle destinationer kan du vælge det afsidesliggende, lille hotel med ganske få men helt perfekte afbræk i livsnyderiet, på andre vil du lande midt i et sprudlende lokalliv – og endnu andre steder er et velfungerende, internationalt resort den perfekte ramme om din ferie.

Mærk altid efter hvilke faciliteter du ønsker dig på hotellet: Poolområder og -faciliteter, vandsportsmuligheder, dykning & snorkling, beachvolley eller måske bare … ro, spa, massage & en fin, lille poolbar?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45