Mellemøstens magi & luksus i Qatar

Duften af Mellemøstens fascinerende krydderier fylder de små gader i den nyopførte, klassiske bazar og blander sig med aromaen fra simrende, arabiske retter og karakteristisk æbletobak.

Strejf rundt, vær nysgerrig og fortsæt til moderne, international luksus på den store, kunstigt opførte ø, Perlen! Mere kontrastfyldt bliver det nok ikke!

Qatar er en ung nation med 3 millioner indbyggere. Hovedstaden, Doha, er i rivende udvikling, og det er præcis Doha, der gør Qatar til et spændende stop på din rejse til Fjernøsten eller Afrika. Her finder du det, som de fleste forbinder med det gamle Mellemøsten i bazarens snørklede gader, kombineret med den imponerende skyline af luksuriøse shoppingcentre, restauranter, hoteller og eksklusive lejligheder, som karakteriserer de nyrige oliestater.

Tag en sejltur og oplev det hele fra vandsiden – eller tag en tur i ørkenen. Kør rundt i de store sandklitter eller besøg kamelvæddeløbsbanen – og få et indblik i landets religiøse historie på det meget smukke, islamiske museum. Top det hele med de skønneste pauser på gode restauranter og luksushoteller, som folder sig ud direkte på stranden.

Pavilion ved vandet på Maldiverne

Smukke Maldiverne

Midt i det uendelige, Indiske Ocean, finder du ultimativ barfodsluksus på de små, sandstrandshvide atoller: Maldiverne. Et langsomt luksusliv med afslapning, sol, strand, snorkling … definitionen på skøn barfodsluksus … og en spændende kontrast til Qatar.

Løve der gaber på en sten i Tanzania

Kombiner med Tanzania

Tanzania er et af verdens mest eventyrlige safariområder – og helt karakteristisk er den majestætiske Serengeti Slette, Ngorongoro Krateret, kaffeplantagerne, et rigt fugleliv, betagende natur og den årlige dyrevandring. Her kan du vælge og vrage mellem helt unikke safarioplevelser …

Kombiner med Kenya

I Kenya finder du et andet af verdens bedste safariområder. Store sletter og savanner, der dufter af natur, græs og støv – og fyldes af karakteristiske dyrelyde, fuglenes sang og vingesus. Anderledes … og en naturlig kombinationsmulighed!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45