Barfodsluksus og snorkling på Maldiverne

Forestil dig det uendelige, Indiske Oceans fantastiske, turkisgrønne farve kun brudt af små, sandstrandshvide atoller med paradisiske strande … og forestil dig synet af dit lille ø-paradis, der dukker frem, når vandflyveren går ned i lav højde for at lande behageligt på de store pontoner og langsomt lægge til ved resortets kaj.

Dét er følelsen af Maldiverne og uden at vide præcis, hvad der venter dig, er du allerede forelsket! Du ved, at alle dine forventninger om luksus, badeferie i topklasse og en helt unik drømmerejse er ved at blive indfriet. Og det fortsætter, når personalet følger dig til din personlige villa direkte på stranden eller på pæle i Maldivernes smukke turkisblå vand … og når du næste morgen vågner med udsigt til det uendelige ocean, åbner dørene til din terrasse og kigger ud på det krystalklare vand, hvor havskildpadder, rokker, små hajer og farverige fisk er klar til at underholde dig.

En morgensvømmetur lokker inden morgenmaden, det samme gør en kop friskbrygget kaffe på terrassen akkompagneret af lyden af stilheden, bølgernes sagte klukken – mens du langsomt bnliver klar til morgenmaden, der venter i en smuk, åben restaurant …

Afslapning i særklasse

En svømmetur lokker, når du vågner og kigger ud på solstrålerne i det blå hav … det samme gør en kop friskbrygget kaffe på terrassen akkompagneret af lyden af stilheden, bølgernes sagte klukken, mens du langsomt bliver klar til morgenmaden, der venter i en smuk, åben restaurant.

Livet på Maldiverne er et luksusliv, hvor dagene under palmer og parasoller kun afbrydes af imponerende gourmetoplevelser morgen, middag og aften (og ind i mellem, hvis den lille sult melder sig) – og af udforskning af øernes helt betagende undervandsliv.

 

Paradis for den aktive vandhund

Er du til en blanding af afslapning og aktiv ferie, så besøg øernes dykker- og vandsportscentre, lej dykkerudstyr eller maske og snorkel til oplevelsesrig snorkling og opdag et farvestrålende liv langs øens hus-rev. Kig på rokkerne, der stille svømmer forbi – og træk vejret lidt hurtigere, når de små hajer kommer tæt på. Men være helt tryg – de er ufarlige og mere bange for dig, end du er for dem…

Lån en havkajak eller en tennisketcher, nyd en spabehandling eller en massage under åben himmel, bestil en kølig drink eller en forfriskende iced coffee – og forvent, at resortets smilende, servicemindede og skønne personale gør alt for, at give dig den ultimative luksusferie.

Tag på sejltur i solnedgangen og se delfinerne hoppe. Sæt dig på øens solnedgangsside og nyd en sundowner, inden det er tid til en altid imponerende gourmetmiddag med gode vine eller kolde øl, inden resten af aftenen kan nydes i en af barerne, i en liggestol på stranden eller på den private terrasse.

Palmer, hvidt sand, klart vand, undervandsliv, afslapning, luksus – ja, det er Maldiverne. Maldiverne har kun én fejl og den er til at leve med, for når din vandflyver letter og igen sætter kurs mod Malé, så længes du allerede tilbage …

Dubai

Kombiner med Dubai

Dubai er en af verdens største ‘legepladser’ – fyldt med imponerende arkitektur, prestige- og statussymboler og ikke mindst skønne, luksuriøse hoteller, restauranter og shopping på alle niveauer. Et naturligt, konstrastrigt stop, hvis du vil dele rejsen i to…

Eller stop i Qatar

Forlæng din ferie et par dage – og oplev et lille hjørne af fascinerende Mellemøsten. Duft krydderierne, gå op opdagelse i bazaren, smag de simrende, arabiske retter. Strejf rundt, vær nysgerrig og fortsæt til luksus på den store, kunstigt opførte ø, Perlen! Mere kontrastfyldt bliver det nok ikke.

Oplev Sri Lanka

Sri Lanka har fundet sin helt egen identitet – og kombinerer på fineste vis historien som engelsk koloni & fremtiden som et nyt, smukt land med store naturoplevelser, skøn shopping, dejlige madoplevelser og eksotiske strande. Gå på opdagelse i landet der dufter af friskbrygget Ceylon te …

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45