Safari i Blixens Kenya

Elefanterne bevæger sig langsomt og majestætisk fremad, bøflen græsser fredeligt, løven ligger årvågent og skuer ud over området, det lidt kluntede næsehorn tramper over vejen – og pludselig stormer leoparden frem i sin jagt …

Her dufter af natur, græs og støv – og overalt høres dyrenes karakteristiske lyde og fuglenes sang og vingesus.

I Østafrika er du en del af naturen – og sammen med verdens bedste safariområder, de store sletter og savanner og de mange dyrearter i deres naturlige habitat, venter helt unikke safarioplevelser.

Her hænger årstid og rejsetidspunkt nøje sammen og sæsonen er afgørende for om safarien slutter i Nairobi eller med en badeferie … men tag først på safariinspiration i en beskrivelse af Østafrikas mange muligheder.

Løve der gaber på en sten i Tanzania

Kombiner med Tanzania

Tanzania er et af verdens mest eventyrlige safariområder – og helt karakteristisk er den majestætiske Serengeti Slette, Ngorongoro Krateret, kaffeplantagerne, et rigt fugleliv, betagende natur og den årlige dyrevandring. Her kan du vælge og vrage mellem helt unikke safarioplevelser …

Stole under en palme på stranden på Zanzibar

Sol & strand på Zanzibar

De paradisiske strande langs det blågrønne Indiske Ocean gør Zanzibar til den perfekte destination, når safarien skal rundes af med en afslappende badeferie med mulighed for sejlture, snorkling eller en god vandretur. Skønne resorts, fine boutiquehoteller … de perfekte rammer for barfodsluksus & strandliv.

Gorillaer i Rwanda & Uganda

At opleve de fascinerende, vilde bjerggorillaer i deres naturlige habitat på et gorillatrek gennem regnskoven er en af de ultimative dyreoplevelser. En ekstra dimension på en safarirejse med muligheden for også at opleve lokalhistorie og -lokalliv på en helt ny måde.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45