Glamping telt i Kenya

Luksus i Kenya

Safari i luksusklassen

En safari i de store åbne nationalparker i Kenya såvel som Tanzania giver dig mulighed for at vælge de helt store, luksuriøse oplevelser – på hele eller del af din ferie.

Rundt omkring på savannen findes små oaser, som med velindrettede, store telte placerer dig midt i dyrenes naturlige habitat. Om natten hører du alle dyrelivets lyde. De græssende bøfler, løvernes brøl, abernes advarselsskrig … helt tæt på og alligevel beskyttet i et luksushotelværelse med alle faciliteter under canvas. Det er rigtig safari, det er helt tilbagelænet – glamping på savannen.

Her starter dagen med en skøn morgenbuffet, til frokost får du typisk en fin tre-retters menu – og om aften skrues op for det hele med en fantastisk tre- eller fem-retters menu, som enten serveres i restaurantteltet eller under åben himmel ved veldækkede borde. Måske i fuldmåne med levende lys midt i den smukke natur med de vilde dyrs lyde i det fjerne.

At sidde ved bålet efter et Game Drive i solnedgangen er en helt speciel god oplevelse. Her vendes dagens oplevelser over en gin tonic, en øl eller en god kop kaffe eller te … måske har du set de store katte på jagt, måske var dagens højdepunkt to hanelefanter i slagsmål, måske nød du allermest at se, hvordan store flokke af gnuer beskyttede deres unger?

Der mangler ingenting i de eksklusive camps. Maden er gourmet, de har et fint ud af vine og lokale øl, der blandes cocktails i den hyggelige bar – og du mødes altid af en storsmilende og glad bartender, der er klar til at vende dagens oplevelser og livet på savannen, som en del af en nærværende og god service.


Har du brug for en pause mellem Game Drives og restaurantbesøg trækker du dig tilbage til din private terrasse og lader roen sænke sig med udsigt til savannens uendelige vidder. Ukompliceret, uhøjtideligt … safari på den rigtig gode måde.

Mombasa

Ved Mombasa-kystens, Diana Beach, finder du de lange, hvide, paradisiske sandstrande, hvor safaridagenes oplevelser sætter sig, mens du på en solseng nyder udsigten over koralrevet og Det Indiske Ocean. Afslutter du din safari i Tsavo East eller Tzavo West, når du det skønne paradis i bil – alternativ finder du vej via Landing-Strips i nationalparkerne eller med rutefly fra Nairobi.

Efter oplevelsesrige og lange dage, er dagsordenen nu sat til afslapning, lækker mad, spabehandlinger, massage, poolliv og en snorkeltur fra de skønne hotellerne direkte på stranden.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45