Gorillaer i Rwanda & Uganda

Temperaturen og luftfugtigheden er høj, stemningen er intens … og pludselig dukker den fascinerende flok af vilde bjerggorillaer op i den tætte skov. Du står ansigt til ansigt med de store greybacks, der vogter over hunnerne de legesyge unger… og tiden står nærmest stille, mens du observerer livet i gruppen og får en af livets største naturoplevelser på allernærmeste hold!

På et gorillatrek er I bare en lille gruppe, som sammen med et par lokale rangers begiver jer ind i skoven. Trekket er i høj grad inspireret af filmen ”Gorillas in the Mist”, og på din vandring gennem den tætte skov vil du pludselig på en helt ny måde forstå Dian Fossey, som helligede 23 år af sit liv til at studere og siden beskytte de prægtige dyr mod udryddelse. Det er vist næsten overflødigt at skrive, at et gorillatrek er en eventyrlig ekstraoplevelse i forlængelse af din Big Five-safari i Kenya eller Tanzania.

Du kan besøge de kun 8-900 tilbageværende bjerggorillaer på Virunga bjergene, som nås fra Rwanda, og i Bwindi skoven, som du når fra Uganda.

Vælger du at trekke fra Rwanda, kan du supplere din oplevelse med et besøg i hovedstaden, Kigali, hvor Kigali Genocide Memorial giver dig et stærkt indblik i stammekrigen og Rwandas etniske udrensning i 1994, ligesom Rwanda også byder på Chimpanse trekking, smukke vulkaner, regnskove og Lake Kivu søen med fredelige, hvide sandstrande.

Tilsvarende finder du med udgangspunkt i Uganda de store savanne-, regnskov- og sumpområder, hvorfra du kan kombinere gorillatrekket med traditionel safari – eller med at observere de over 1.000 fuglearter, som gør Uganda til verdens bedste udgangspunkt for en unik ornitologisk oplevelse.

Endelig er det også en mulighed at se bjerggorillaerne fra Den Demokratiske Republik Congo. Mulighederne er mange – og står et gorillatrek højt på din to-do-liste, så finder vi den optimale kombination med udgangspunkt i specifikt dine safariønsker.

Kig mod Kenya

I Kenya finder du et af verdens bedste safariområder. Store sletter og savanner, der dufter af natur, græs og støv – og fyldes af karakteristiske dyrelyde, fuglenes sang og vingesus. Anderledes … og en naturlig kombinationsmulighed!

Løve der gaber på en sten i Tanzania

Kombiner med Tanzania

Tanzania er et andet af verdens mest eventyrlige safariområder – og helt karakteristisk er den majestætiske Serengeti Slette, Ngorongoro Krateret, kaffeplantagerne, et rigt fugleliv, betagende natur og den årlige dyrevandring. Her kan du vælge og vrage mellem helt unikke safarioplevelser …

Stole under en palme på stranden på Zanzibar

Afslappende Zanzibar

Paradisiske strande langs det blågrønne Indiske Ocean gør Zanzibar til den perfekte destination, når safarien skal rundes af med en afslappende badeferie med mulighed for sejlture, snorkling eller en god vandretur. Skønne resorts, fine boutiquehoteller … de perfekte rammer for barfodsluksus & strandliv.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45