Fisker i Mozambique

Mozambique … paradisisk luksus

Ønsker du at afslutte din oplevelses- og safariferie i det sydlige Afrika med en skøn badeferie, så skal du måske kigge mod Mozambique, hvor eksotiske tropeøer og lækre paradisiske strande venter.

I det sydligste Mozambique finder du Ponta do Ouro, som er kendt for delfiner, god dykning og deep sea fishing – mens du i det nordlige finder Quirimbas Archipelago, der består af 32 fjernliggende øer.

To af de mest romantiske er Medjumbe og Quilalea, Ibo Island er kendt for spændende arkitektur, der strækker sig tilbage til 1500-tallet, mens Bazaruto Archipelago består af 5 idylliske øer uden veje. Skal strandferien i Mozambique kombineres med oplevelser, så venter hovedstaden Maputo, der er en moderne havneby med smukke bygninger i portugisisk kolonistil, og ikke mindst Gorongo National Park, som byder på safari i uberørt natur.

NB: Situationen på en række af de nordligste luksusøer i Mozambique er lige nu usikker, da militante grupper har overtaget øerne. Vi følger udviklingen tæt og navigerer naturligvis derefter …

Havn i Cape Town, Sydafrika

Kør-selv i Sydafrika

Sydafrikas beskriveligt smukke natur folder sig ud på en afslappet, fri kør-selv-ferie mellem vinmarker, uforglemmelige strande & pingvinkolonier. Cape Towns gourmetmekka ligger bag dig – safarien venter forude!

Ørkenen i Namibia

Oplev Namibia

Velkommen til et uopdaget rejseland som overrasker dig som destination for en oplevelsesrig ferie, du aldrig glemmer: Leoparder, løver, chimpanser, bjergzebraer, giraffer og elefanter. Dramatisk, utæmmet natur og en rig, fascinerende kultur. Lad et nyt safarieventyr begynde …

Elefanter i Botswana

Besøg vilde Botswana

Få turister, begrænsede overnatningsmuligheder og en helt anderledes safarioplevels –  med bl.a. verdens største koncentration af elefanter. Hør de majestætiske hanners brøl, se hunelefanterne bade i floden med deres unger – og søg mod store, uudforskede naturområder. Gå på opdagelse i Botswanas muligheder!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45