Balinesisk rismarker Både ved Sanur Strand
Lokale beboere på Bali

Bali | Indonesien

Når det gamle hindutempel dukker frem mellem regnskovens træer, når du spontant oplever de balinesiske kvinders farverige, religiøse processioner gennem gaderne – og når dagens første solstråle rammer øens højeste vulkaner og de smukkeste risterrasser, så ved du præcis, hvorfor Bali også kaldes Gudernes Ø.

Bali er en umådelig smuk, lille plet, som går over i din rejsehistorie ved at rumme det hele: Afslappende badeferie, fascinerende kultur, smukke ritualer, aktiv trekking- og vandsport. Med andre ord en attraktiv cocktail af spændende oplevelser og afslapning.

Maden er skøn, naturen guddommelig, og balineserne møder dig med interesse og smil – og deler deres smukke hinduistiske skikke med dig. Det er ikke svært at bruge hele ferien på Bali – men Bali kan også kombineres med de omkring liggende øer, med Singapore, Bangkok/Thailand eller Dubai.

Nationalpark i Singapore

Stop i Singapore

I Singapore mødes vest & øst i en ny, energisk kultur, der er et spændede stop på din vej ud eller hjem. Singapore mixer moderne arkitektur med smukke levn fra kolonitiden & traditionelt, lokalt byggeri … og har et energisk og inspirerende restaurant- & caféliv båret af en stærk økonomi. Bliv fascineret af verdens reneste storbys charme.

Thailand

Et stop i smukke Thailand

Thailand dufter, smager og føles fantastisk. Et ukompliceret og trygt land at være turist i. Bryd den lange rejse med et par dage med pulserende storbyferie i én af verdens mest inspirerende byer, Bangkok … oplevelser og hoteller, du aldrig glemmer!

Kænguri i Australien

Eventyrlysten? Australien!

Har du en rigtig lang ferie – og drømmer du om den perfekte kør-selv-oplevelse gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Australien er smagen af BBQ, street food & lokal vin – og følelsen af storbystemning, naturens vidundere, saltvand og ørkenstøv. Er Australien også din rejsedrøm?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45