Balinesisk resort

Standene er nok det første, du tænker på, når du hører ordet, Bali … for Bali klinger af sand, strand, sol, surf & vand og ikke uden grund.

Den allerbedste oplevelse af Bali får du dog, hvis du omhyggeligt håndplukker det eller de hoteller, hvor du skal bo på din rejse rundt på Gudernes Ø. Og der er meget at vælge mellem – du skal blot mærke efter, hvordan du rangerer luksus, autencitet & beliggenhed.

Vi kan guide dig til de spændende resorts, de små boutiquehoteller med helt enestående beliggenheder midt i smukke risterrasser og de internationale luksushoteller med ubeskrivelige swimmingpools. Vi kan finde de perfekte hotelvillaer med 2, 3 og 4 soveværelser, som er skønne, hvis flere generationer, storfamilier eller flere vennepar rejser sammen – og vi kan dykke ned i finurlighederne i de balinesiske højland og finde en skøn kombination af autencitet og luksus.

Over alt vil du opleve en ypperlig service, som er med til at sætte prikken over i’et … uanset om du tjekker ind på et stort, internationalt hotel, det lille, lokale boutiquehotel eller i en villa hvor morgenmaden serveres i det private udendørsområde.

Variationen findes overalt … i strandområderne, i højlandet, omkring kunstnerbyen Ubud og i det rolige nord – og vælger du 2-3 forskellige steder at bo, kan du give dig selv en mangfoldig hoteloplevelse.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45