Nationalpark i Singapore

Singapore Sling i verdens reneste storby

Singapore

Drik en original Singapore Sling på et af verdens mest ikoniske hoteller, Raffles Hotel, smid dine peanutskaller på gulvet i Long Bar, mærk pulsen fra en ung by med en kort, intens historie – og bliv overrasket over, hvor ren en energisk, mangfoldig storby kan være!

Singapore byder dig velkommen på den sydlige spids af Malacca halvøen – og har med et mix af arkitektonisk flotte skyskrabere, smukt renoverede, britiske kolonistilsbygninger og lokalbefolkningens autentiske huse og forretninger fundet sin helt egen identitet …

Her mødes Vesten og Østen i et ungt land, der blev en selvstændig nation i 1963. Siden har Singapore udviklet en stærk økonomi, der giver plads til byens brogede befolkning i China Town, Little India og Arab Street – og omfavner et sprudlende restaurant-, café- og barmiljø på Clark Quay og Boat Quay omkring Singapore River.

Byens centrum er ikke stort – du kan nå det meste til fods eller benytte undergrundsbanen. Se vartegnet Merlion, det gamle centrum for de smukke kolonibygninger, og parlamentet. Har du tid, så besøg en af de store entertainment parks, de smukke strande på øen, Sentosa, snup en runde på Singapores golfbane – og tjek Singapores næsten uanede shoppingmuligheder …

Nyd den smukke storby, som flere gange er blevet kåret til verdens reneste by, på din vej ud i verden.

Kombiner med Malaysia

Balinesisk resort

Kombiner med Bali

Kænguri i Australien

Kombiner med Australien

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45