Kuala Lumpur

Malaysia

Blandet og broget, nyt og gammelt, landsby og storby, regnskov, jungle, højland og strand … et flash back til en ferie i Malaysia vil give dig lidt af det hele.

Som en nyere nation, hvis selvstændige historie kun går tilbage til 1965, har Malaysias to dele, Malacca og Borneo er masser at byde på. Er du et aktivt feriemenneske, så får din oplevelsestrang noget at leve af – og søger du det afslappede, tilbagelænede ferieliv, så bliver du absolut ikke skuffet.

Visuelt en skøn blanding af den engelske kolonitid, kinesiske rødder, visionær arkitektur – og en grøn storhed … her er både ”Five o’Clock Tea”, tropiske drinks og det autentiske Asien!

Nationalpark i Singapore

Kombiner med Singapore

I Singapore mødes vest & øst i en ny, energisk kultur, der er et spændede stop på din vej ud eller hjem. Singapore mixer moderne arkitektur med smukke levn fra kolonitiden & traditionelt, lokalt byggeri … og har et energisk og inspirerende restaurant- & caféliv båret af en stærk økonomi. Bliv fascineret af verdens reneste storbys charme.

Thailand

Kombiner med Thailand

Thailand dufter, smager og føles fantastisk. Et ukompliceret og trygt land at være turist i. Snup et par dage med pulserende storbyferie i én af verdens mest inspirerende byer, Bangkok … flyv til eksotiske småøer & skønne strande. Thailand har det hele!

Kænguri i Australien

Eventyr i Australien

Har du en rigtig lang ferie – og drømmer du om den perfekte kør-selv-oplevelse gennem tre tidszoner og vidt forskellige klimazoner? Australien er smagen af BBQ, street food & lokal vin – og følelsen af storbystemning, naturens vidundere, saltvand og ørkenstøv. Er Australien også din rejsedrøm?

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45