Langkawi Strand, Malaysia

Langkawi

Langkawi er Malaysias mest populære ø. Her lever du livet på de lækre strande og gode resorts omgivet af små, lokale restauranter og barer og moderne shoppingcentre. Trænger du til fine pauser i de afslappede dage på stranden og ved swimmingpoolen, finder du det i de tropiske plantager, palmelundene og den eventyrligt smukke natur, på golfbanen eller i dykker- eller snorkleudstyr i vandet langs Langkawi. Langkawi har én overskrift … det afslappede ferieliv!

Tioman Island | Østkysten

Tioman Island er til gengæld østkystens mest populære tropeø, som møder dig med sine skønne, eksotiske strande. Her kommer du helt ned i gear, nyder stranden, poolen og en god bog. Søg lidt tilgængelig trekking, besøg øens ”største” by, Kampung Tekek, tag ud på snorkle- og dykkerture … og nyd ferien.

Ønsker du endnu mere ro og uberørthed, finder du på østkysten også en del mindre øer med et enkelt eller to resorts på hver …

Desaru

På østkysten af Peninsula Malacca finder du den forholdsvis nye destination, Desaru, der er helt særlig med en smuk, lang sandstrand og et væld af luksushoteller, som på en afslappet og positiv måde supplerer hinanden. Vælg mellem asiatisk luksus og internationale hotelkæder, som giver unikke, forkælende oplevelser med flotte poolområder og eventyrlig service.

Den lange strand er og bliver hovedattraktionen i Desaru – men er der bruge for et afbræk, så har området en både en eksklusiv golfbane og et fantastisk vandland.

Peninsula Malacca ligger utrolig tæt på Singapore, hvilket gør en kombination af de to destinationer til et oplagt valg: Oplevelsen af en moderne by i rivende udvikling er en skøn kontrast til smukke, malaysiske Desaru.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45