Lækker bunkalow med vand og tropiske træer udenfor

Luksuriøse hoteller, bjergudsigter og strand i Oman

På spidsen af Den Arabiske Halvø venter det rimeligt ukendte rejseland, Oman med historiske steder, skønne strande, eventyrlige hoteller – og ikke mindst perfekte rammer til en aktiv ferie. Oman inviterer til en kombination af dage i bjergene og strandliv – og måske endda nogle af verdens bedste og mest eksklusive hoteller.

Muskat

Direkte ved havet og midt mellem golde ørkenlandskaber og fascinerende bjerge ligger hovedstaden muskat, hvor du kan kombinere hotelluksus med kulturelle oplevelser. I Muscat er byens palads, Qasr Al Alam Royal Palace, og de to forter must-sees – og bevæger du dig via spændende markeder, museer, moskébesøg til havnen, så får du undervejs et fascinerende indtryk af lokallivet og historien, som til sidst belønnes med en fabelagtig udsigt til paladset.

Flere af Omans mest imponerende hoteller ligger langs kysten og tæt på centrum – så brug også dagene i Muscat som udgangspunkt for ørkensafarier, snorkle- og delfinture.

Omans Bjerge

Søger du blot et par timers kørsel ud af Muscat, finder du ét af verdens højest beliggende hoteller – som er en helt særlig overnatningsmulighed, hvorfra du kan nyde udsigten over dramatiske bjerge og dybe kløfter direkte fra det luksuriøse poolområde og de eksklusive restauranter.

Her behøver du ikke at foretage dig andet end at finde det smukkeste spot ved poolen og lade naturen underholde – men er du til action, så har området det bedste potentiale til et uforglemmeligt trek, ligesom et team af erfarne, professionelle klatrere kan guide dig til store oplevelser i bjergene.

Oplev Omans helt særlige stærkt lysende stjernehimmel fra hotellets udsigtsplatform, lad dig forkæle i hotellets spa – og afrund dagene med eventyrlig gastronomi, exceptionelle vine og cocktails, du aldrig glemmer.

Salalah

900 km fra hovedstaden ligger den næsten 10 km lange strand i Salalah. Området, strandene og vandet er skønt og du er inviteret til en kombination af badeferie, afslapning og action.

Vandsportsaktiviteter, dykker- og snorkleture, delfin- og hvalture kæmper med smukke golfbaner og den historiske handelsby om dine vågne timer … og om aftenen kan du gå på opdagelse i køkkener, der via byens historie som mellemstation for handel mellem kontinenter trækker referencer til både det mellemøstlige, det indiske og det europæiske køkken

Hotellerne ligger side om side og på alle niveauer. Det er blot at vælge …

Kombiner med Dubai

Dubai er en af verdens største ‘legepladser’ – fyldt med imponerende arkitektur, prestige- og statussymboler og ikke mindst skønne, luksuriøse hoteller, restauranter og shopping på alle niveauer. Lidt a la Qatar – og helt forskellig fra Qatar.

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45