Mauritius

Barfodsluksus på eksotiske Mauritius

Mauritius er et skønt sammensurium af kulturer, der mødes i en befolkning, der trækker tråde til både Afrika, Asien & især Europa. Franske gadenavne, fransk gastronomi og en tydelig fransk arkitektur er drysset ud over hele øen og vidner om den gamle kolonitid, som har gjort øen til en charmerende lille perle.

Naturen er enestående med bjerge, kløfter, vulkaner, søer, sukkerrørsplantager – og selvfølgelig de skønneste strande. Her kan du bade, snorkle, dykke, stå på paddle board, sejle i kajak eller snuppe en sejltur på det smukke, blå hav – måske med deep sea fishing?

En ferie på Mauritius er indbegrebet af en eksotisk badeferie og luksushoteller og -resorts ligger som perler på en snor langs hele øens kystlinje. Det er blot at vælge det, der passer til dine feriedrømme …

Tag en skøn pause fra sol, strand og vand i den farverige hovedstad, Port Louis, som er kendt for sine markeder, shopping, en stemningsfyldt havnefront og gode restauranter. Dyk ned i den franske arkitektur, som stadig kendetegner byens udtryk, drik en god kop kaffe, nyd livet …

Du kan rejse til Mauritius året rundt – vejret er skønt fra januar til december men topper i marts, april, maj og igen i oktober, november.

Dubai

Oplev Dubai

Dubai er en af verdens største ‘legepladser’ – fyldt med imponerende arkitektur, prestige- og statussymboler og ikke mindst skønne, luksuriøse hoteller, restauranter og shopping på alle niveauer. Et naturligt stop, hvis du vil dele den lange rejse i 2 …

Besøg Qatar

Forlæng din ferie et par dage – og oplev et lille hjørne af fascinerende Mellemøsten. Duft krydderierne, gå op opdagelse i bazaren, smag de simrende, arabiske retter. Strejf rundt, vær nysgerrig og fortsæt til luksus på den store, kunstigt opførte ø, Perlen! Mere kontrastfyldt bliver det nok ikke.

Safari i Kenya

I Kenya finder du et af verdens bedste safariområder med de store sletter og savannen, der dufter af natur, græs og støv. Fantastiske safarioplevelser venter … hvis du vil kombinere sol & afslapning med dyreliv & natur!

Hvornår har du tid?

- bliv ringet op og lad os mødes på din hjemmebane

Hos os kan du hente hele verden hjem i din stue – og undgå at skulle presse et rejsemøde ind i en i forvejen hårdtbooket hverdag. Vi møder dig helt utraditionelt og uforpligtende over en god kop kaffe hjemme hos dig.

Ring mig op
+45